Spor Süper Kupa'da oynamak istemedi

Süper Kupa'da oynamak istemedi

Paylaş
Süper Kupa'da oynamak istemedi

Galatasaray'da Süper Kupa sevinci sürerken, Fatih Terim ile Burak Yılmaz arasında yaşanan soğukluğun yankıları sürüyor

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenerek Süper Kupa’yı kazanırken maç sonunda Fatih Terim ile Burak Yılmaz arasında yaşanan soğukluğun yankıları sürüyor.

Burak Yılmaz'ın kupa töreninde moralsiz ve isteksiz oluşu Fatih Terim'in tepkisini çekmiş, hocası tarafından uzatmalara da giden müsabakada dakika alamayan yıldız futbolcunun, bu yüzden küskün davrandığı iddia edilmişti. Bu kırgınlığın asıl nedeni ise ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BURAK OYNAMAK İSTEMEDİ

Maçtan bir gün önce yapılan toplantı sonrasında teknik direktör Fatih Terim, yardımcısı Ümit Davala’yı gönderip, Burak Yılmaz’ın durumunu öğrenmek ister. Ümit Davala ile Burak Yılmaz arasında geçen diyalogta golcü futbolcu hocasına şunları söyler. "Hocam tam hazır değilim, 90 dakikayı çıkaramam. Arkadaşlarımdan eksiğim var, sakatlığımdan ötürüde idman eksiğim var biliyorsunuz."

Fatih Terim golcü oyuncunun durumunu Ümit Davala’dan öğrenir ve oynamaya istekli olmayan oyuncusunu yedek bırakır. Hatta 6+0+4 kuralı olmasa Burak Yılmaz’ı çıkarıp, Johann Elmander’i 18 kişilik maç kadrosuna almayı düşünür.

ASIL KIRGINLIĞI UMUT’UN OYUNA ALINMASI

Burak Yılmaz’ın maç sonu yaşadığı burukluk ise oyunun sonlarına doğru neden kendisinin değil de Umut Bulut’un oyuna sürülmesinedir".

TERİM: "HER GENÇ GİBİ BURAK DA HATA YAPABİLİR"

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ise son 2 günde medyada yer alan "Terim, Burak ile küstü, Terim Burak ile kavga etti" haberlerine fazlasıyla öfkeli. Tecrübeli teknik adam, hiçbir oyuncusunun kendisi ile kavga edemeyeceğine dikkati çekerek; Burak Yılmaz’ın her genç gibi hata yapabileceğini ve kendisine gerekli uyarının yapılacağını söyleyerek konuyu kapatır.

Fatih Terim’in Burak Yılmaz ile milli maç dönüşü konuşacağı ve büyük olasılıkla Gaziantep maçı kadrosuna alması bekleniyor.

DHA

Haberin Devamı