Rauf Tamer Şunları unutmayın
HABERİ PAYLAŞ

Şunları unutmayın

Diyebilirsiniz ki: - Ne öfkeli bir millet... Profesörü bile katil. Hayır, öyle değil sevgili okurlar. Şöyle: - Eğitim düzeyi amma da yüksek bir millet... Katili bile profesör.

[[HAFTAYA]]

Şimdi dönelim yine siyasete. Mustafa Sarıgül bence doğru söylüyor: - Ortak aday ortada kalır... Halbuki ikinci turda ortak aday zaten kendiliğinden çıkar. ......... Sarıgül birşey daha söylüyor dikkat: - Gurbetçi oylarının uçakla Türkiye’ye getirilip burada sayılması yanlıştır. Bulunduğu yerlerdeki konsolosluklarda (parti temsilcilerinin gözleri önünde) sayılması lazım. ......... Çünkü Gurbetçi oyları mühimdir. (2.8 milyon) İddia ediyorum ki: Bu seçimin kaderini büyük ölçüde Gurbetçi oyları belirleyecek.

Haberin Devamı

Unutmadan Ağrı’ya dair bir not düşelim: Efendim, Sırrı Sakık biraderimiz için Kazım Karabekir Paşa bir şey ifade etmeyebilir. Sırrı Bey’e sitem etmeyin. Ama Kazım Karabekir Paşa’nın isminin silinmesi, Atatürk’ün Partisi’ni hiç mi ilgilendirmiyor? Niçin susuyor? Bu kahraman ve yiğit komutan, size hiç mi aşina değil?

Gelelim, kaçırılan çocuklara. Çözüm Süreci ivme kazanacak. Güneydoğu’daki şiddeti, erkekler değil, belki artık Analar durduracak: Kürt Anaları’na hele Türk Anaları da yardım ederse, bu def’a çabuk mesafe alınacak. Zaten anlaşılmıştır. Kadın el atmadan, hiçbir şey yürümüyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder