Dr. Haydar Dümen Suçlu aramaya kalkma!
HABERİ PAYLAŞ

Suçlu aramaya kalkma!

Haberin Devamı

Cinsel konularda erkekler kendilerini biraz üstün görüyorlar. Sıkıntılarını, tecrübesiz ve cinsellikle yeni tanışan kadının sırtına yüklüyorlar. Beyler, erken boşalmanızın kadınla ilgisi yok. Tedavi olarak kurtulabilirsiniz, suçlu aramayın...

BÖYLE SORU YOK!

Evlenince ne olacak?

27 yaşındayım, benimki büyük. İlk geceden çok korkuyorum. Kadın ilişkiden çekinirse mutlu olamadan boşanacak mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, körün istediği bir göz, maşallah senin ikisi de öküz gözü. İyi geçin onunla. Dereyi görmeden paçaları sıvama. Günü gelince evlenip gerdeğe gireceksin. Uzun gece, çay, pasta, sohbet, kadının merakla “Ne çıkacak bahtıma” derken ya çekinecek ya da “Buna şans derler” diye göbek atacak.

Eyleme gelince, ya “Bugün dinlenelim, yorgunum” ya da “Bir an önce sıcak yatağımıza yatalım” diyecek. Sen kullanmasını bilir, üzerine çullanmazsan, ikinize de zaman tanırsan yatak odanızdan hayat boyu kahkahalar yükselecek.

Hayal ettiğimi bulamazsam...

20 yaşındayım, penisim 14 santim. İlişkiye girmedim. Beni mutlu edecek kadın olduğunu düşünmüyorum. Ya hayal ettiğim zevki alamazsam?

CEVAP

Ne dedin, ne dedin? Yoksa aklını mı yedin ya da başka dünyadan mı geldin değerli okurum?

14 yıldır şu santim hesabını sizlere öğretemedim. Dur hele, daha yiyip içmeden gurmeliğe kalkma! Yaratılışın ideal ölçüsüne de hor bakma. Hayal ettiğin zevk için ise, yemek kaşığı yerinde, peki yiyeceğin nimet nerede?

Sen her zaman tek başına alabileceğin zevki alacaksın! Kıza zevk vermeyi, içine sindirmeyi ve cana can katmayı ne zaman öğrenirsen işte o zaman “Cinsellik buymuş” diyecek ve acele etmeyeceksin.


Eşim 3 yıldır orgazm olamıyor

22 yıldır evliyiz. 3 yıldır karımda cinsel soğukluk ve orgazm olamama var. Doktora gitti, ilaç kullandı. Ama faydasını göremedik. Bizi aydınlatın.

CEVAP

Değerli okurum, ‘Yıllar yorgun, ben yorgun’ şarkısı boşuna söylenmemiştir. Ah o yıllar! Hızlı tren gibi hep gelip geçerler. Bu olay ise doğanın bir üretim mekanizmasıdır.

Her tren potansiyel olarak gelecek kuşakların yolcularını taşır. Yolcuların da pasaportları yıllar öncesinden hazırdır.

Bu evrim treninin yolcularının çoğu da yukarıdaki dizeleri söyler, kimileri de buna “Zalim hayat” der. Herkesin hayatı başkadır. Kimi sır gibi saklar, kimi çamaşır asar gibi ortaya koyar. Bak keyfine, sen lazımsın hem bize hem de kendine.

Bendeki erken boşalma mı?

22 yaşındayım ve bekarım. Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. Geçenlerde biriyle ilişkiye girdim, ön sevişme hariç 1 dakika içinde boşaldım. İkinci boşalmam da en fazla 3 dakika sürdü. Sizce erken boşalma sorunuyla mı karşı karşıyayım?

CEVAP

Değerli okurum, sende erken boşalma var mı, yok mu bu söylenemez. Evlilik koşullarında ya da evlendiğinde eşinle düzenli bir ilişkin olduğun zaman hala erken boşalman devam ediyorsa o zaman bir doktora gidip tedavi yoluna gireceksin. Ama şimdilik bu ortamda tedavisi de yok. Doktora gidip ne diyeceksin?

Acıdan korkuyorum

20 yaşında kızım. İlk ilişkide çok acı çektim. Şimdi ilişkiye girmeye korkuyorum. Psikolojim bozuldu. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, acı üzerine acı çekersen cinsellikten soğursun. Eğer birleşmeleri bir yana bırakıp arkadaşlığını sürdürerek zamana bırakırsan senin için iyi olabilir.

Güzel kadın görünce...

17 yaşındayım ve erken boşalıyorum.Bunun çaresi var mı? Çok sık mastürbasyon yapıyorum, sorun olur mu? Güzel kadın görünce hayaller kuruyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu haftada 2’ye indir. Çünkü erken boşalmaya şartlanacaksın. Güzel kadınlardan sana ne? Hepsinin sahibi var. Kendi bahçene dön, çiçeklere bak. Onlarla oyalan. Hele 19 yaşını bulalım, hayat sana bazı kapılar açacak.

Sorun bendeymiş

Erkek arkadaşım var 35 saniyede boşalıyor. Ben hiçbir şey anlamıyorum. Bana “Sorun sende. Başkalarıyla 1 saat birlikte oluyorum” diyor. Acaba sorun bende mi?

CEVAP

Sevgili okurum, sende ne sorun olsun? Sevdiğin adam seni tutamıyor, doğru söylüyorsa karşında büyük coşkuya kapılıyor. Heyecanları kontrol altına alamıyor. Olayın özü, sözü bu. Kendine toz kondurma. Erkekler çoğu zaman böyledir. Cinsel konuda herhangi bir şey için hemen kadınları suçluyaverirler. Erkek toplumun erkek insanları. İster istemez biraz katı, biraz da bencil oluyorlar.

Sürekli hayal kuruyorum

22 yaşında kızım. Sürekli kendimi cinsel ilişkiye giriyormuş gibi hayal ediyorum ve sürekli mastürbasyon yapıyorum. Yine de yetmiyor. Benim psikolojim bozuk olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, adı nemfomani. Bunun tedavisi gerekir. Çünkü sonu yok. Ayrıca sana yararı yok. Nasıl oburluk mideyi allak bullak ederse bu ilişkiler senin organını, bedenini ve ruh sağlığını da deforme eder.

Boyu yeterli mi?

22 yaşındayım ve penisim 13 santim. Partnerimi tatmin edemem diye düşünüyorum. Günde en az 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu beni çok yoruyor. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Mastürbasyonun fazla. Göğsünü gere gere cinsel ilişkiye girebilirsin.

Zevk alamıyorum

35 yaşında, 13 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim. Cinsel ilişkide anlaşamıyoruz. Boşaldığımı bile hissetmiyorum. Doktora gittim “Rahimde yara var” dedi. Zevk alamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, senin sorunun biraz uğraşı isteyecek. Hem psikolojik hem fizyolojik bazı tedaviler gerekecek gibi. Burada bünye sorunu var. Eşinle birlikte bu tedaviye gidin. İbre senden yana dönene kadar bu tedaviye devam etmelisin.

Kızlık zarım yırtıldı mı?

24 yaşındayım. Erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, o sırada kan geldi. Adet dönemime 2-3 gün vardı. Kanama 2-3 gün sürdü sonra da kahverengi bir sıvı geldi. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, galiba yırtıldı. Kesin emin olman için bir kadın doğum uzmanına gitmende yarar var. Bakalım ne diyecek? Biz de ona göre tekrar yazarsın. Sana doğru yolu gösteririz.

İkincide sorun yaşıyorum

25 yaşındayım. Eskiden bir defa ilişkiye girince 5 dakika bekleyip ikinciye girebiliyordum. Ama şimdi zorlanıyorum. Sertleşme sorunu yaşıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşlarından sana ne? Sen kendi arabana bak. Onunla uzlaş ve barış. Hayatının sonuna kadar seni rahatlıkla taşır. Bence 5 dakika kısa bir süre. Kendini zorlama. Arabanın yağını kurutma.

Vazgeçemiyorum

25 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Evlendikten sonra bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra bu sorun devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık cinsel ilişkiye başlaman gerekir. Saplanmış kalmışsın, tutkuya dönüşmüş. Ama hiç üzülme. Vazgeçmeyi öğreneceksin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder