Spor Suarez'i izlerken kulağından ısırıldı

Suarez'i izlerken kulağından ısırıldı

Paylaş
Suarez'i izlerken kulağından ısırıldı

Brezilya'da bir başka ısırma skandalı. Uruguay'ın İngiltere'yi 2-1 yendiği Dünya Kupası maçında bir seyirci kulağından ısırılarak yaralandı. Olay ünlü bir radyocunun tweet'iyle ortaya çıktı

19 Haziran'da oynanan İngiltere-Uruguay maçında Suarez henüz ceza almamış ve kupada kimseyi ısırmamıştı. Ancak o takımına hayat veren gollerini sıralarken tribündeki bir seyirci diğeri tarafından ısırıldı.

Uruguay'ın İngiltere'yi yendiği maçta yaşanan gerginlik, bir taraftarın diğerine ırkçı söylemlerde bulunduktan sonra kulağından ısırmasıyla büyüdü. Aynı sırada yakında bulunan bir başka taraftarın bunu görüntüleyip sosyal medyadan paylaşmasına rağmen olay geniş yankı bulmadı.

İngiliz radyocu Stan Collymore'un olayı Twitter'da yorumlaması üzerine 'ısırma skandalı' dünyanın ilgisini çekti. Bunun üzerine Brezilya polisi de bir açıklama yapma ihtiyacı duydu.

Polis şefi Rachel Barber, olayı doğruladı ve olayın iki İngiliz taraftar arasında geçtiğini belirtti. Olayı telefonuyla görüntüleyen Billy Grant ise kulağından ısırılan Robert Farquharson'ın yaşadıklarının oldukça rahatsız edici ve aptalca olduğu görüşünde. Saldırganın kimliği ise henüz belirlenebilmiş değil. Özellikle sosyal medya üzerinden saldırganın kimliğini tespit etmek için paylaşımlar yapılıyor.

Suarez, İtalya karşılaşmasında rakibi Chiellini'yi ısırmış ve 4 ay ceza almıştı.

ntvmsnbc

Haberin Devamı