Yaşam Suadiye'de İtalya'ya açılan gizli bir bahçe: La Mia Luce

Suadiye'de İtalya'ya açılan gizli bir bahçe: La Mia Luce

Paylaş
Suadiye'de İtalya'ya açılan gizli bir bahçe: La Mia Luce

İtalyan hükümeti tarafından İstanbul’un en iyi İtalyan restoranı seçilerek 'Ospitalità Italiana' ödülü alan La Mia Luce, orijinal ürünlerle yapılan İtalyan mutfağının en özel spesiyallerini sunuyor

Lezzet tutkunlarının Suadiye’nin gizli bahçesindeki keşfi olarak dikkat çeken La MiaLuce’de Akdeniz’in sıcak denizlerinden gelen taze balıklar, el yapımı makarnalar, İtalyan mutfağının karakteristik lezzetlerinden olan risotto, taş fırında pişen ince hamurlu pizzalar;çeşitli baharatlar ve Akdeniz yeşillikleriyle hazırlanan sunumlarla lezzet tutkunlarına ikram ediliyor.

İTALYAN REÇETELİ TARİFLER

Geleneksel yöntemlerle pişirilen menüsünü, zengin şarap seçenekleri ve ünlü İtalyan tatlıları ile taçlandırıyor. İş yemekleri, doğum günleri, yıl dönümleri gibi özel davetlerde misafirlerine keyifle ve samimiyetle ev sahipliği yapan La MiaLuce, özel anların buluşma noktası haline geliyor.

İTALYA'YA AÇILAN GİZLİ BİR BAHÇE

Yeşil ile ahşabın hakim olduğu, ferah ve özenle döşenmiş bir mekan olan La MiaLuce’de sunulan lezzetlere eşlik eden İtalyan ve dünya müzikleri, konuklara keyifli bir akşam yaşatıyor.

Şehrin yoğun temposundan ve kalabalığından sıkılanlar için La MiaLuce İtalya’nın arka bahçesine açılan bir kapı olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı