Gündem Striptiz davasında 5 dakikalık boşanma

Striptiz davasında 5 dakikalık boşanma

Paylaş
Striptiz davasında 5 dakikalık boşanma

Antalya'da 3 günlük evliliklerinin ardından açtıkları boşanma davasında stripriz fotoğraflarıyla gündeme gelen hostes Z.İ. ile kabin memuru eşi S.İ. 5 dakikada boşandı

Özel bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak 7 yıldır çalışan 27 yaşındaki S.İ., aynı firmada işe başlayan 24 yaşındaki hostes Z.B. ile kısa süren flörtün ardından 22 Nisan 2009 tarihinde evlendi.

Evliliğinin 3'üncü gününde kavga eden çift ayrı yaşamaya başladı. Boşanma davası açan S.İ., “Karım son derece iffetsiz bir yaşam tarzı sürüyor” diyerek eşinin striptiz yaparken çekilmiş fotoğraflarını mahkemeye sundu.

STRİPTİZ FOTOĞRAFLI BOŞANMA DAVASI

Eşinin kendisine Human Papilloma Virüsü (HPV) bulaştırdığını ve genital bölgesinde siğiller çıktığını belirterek karşı dava açan Z.İ. de 30 bin lira tazminat ve aylık 500 lira nafaka talep etti.

Genç kadın, “Bu cinsel hastalık rahim kanserine kadar ilerleyebilir” dedi. Her iki dava Antalya 4'üncü Aile Mahkemesi'nde birleştirilerek geçen günlerde görüldü.

Kabin memuru ve hostes eşi, gazetelere haber konusu olan suçlamalarını geri çekti. S.İ., avukatı İsmail Attila aracılığı ile mahkemeye verdiği dilekçesinde eşi hakkındaki tüm suçlamalardan vazgeçerken, Z.İ. de tüm taleplerinden vazgeçtiğini mahkemeye bildirdi.

Anlaşmalı olarak boşanma talebiyle Antalya 4'üncü Aile Mahkemesi'ne başvuran çifti, hakim 5 dakika süren duruşma sonunda boşadı.

Teslime TOSUN/ANTALYA (DHA)