Samet Aybaba Stres bitti
HABERİ PAYLAŞ

Stres bitti

A Milli Takımımız oyuna çok istekli ve iştahlı başladı. Dakikalar geçtikçe bu arzu yerini telaşa bıraktı. Azerbaycan gibi böyle katı savunma oynayan takımlara karşı isabetli kenar ortalar, uzaktan atılan şutlar ve çabuk yapılan 2’ye 1’ler en etkili silahlardır. İlk yarıda kenar ortaları çok etkisiz olunca ve çabuk oynayıp ileride çoğalamayınca önemli gol pozisyonuna giremedik. Bu bölümde aklımızda kalan Hamit’in birkaç iyi şutuydu. İkinci yarıda Selçuk oyuna girdi, bu hamle ile orta alandaki etkinliğimiz artarken, pas trafiğimiz doğru işlemeye başladı ve bu arada golü bulduk.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Sonrasında yine oyun, ilk yarıdaki tempoya döndü. Grubu ikinci sırada tamamlayıp playoff oynamaya hak kazandık. Bu kadar kaliteli olmasına rağmen kendine güveni kalmamış ve yıpranmış A Milli Takımımız’ı bir an önce toparlamamız lazım. 3 senelik bir süreci kapsayan bu düşüş, belki de play-off’a katılma şansıyla durdurulabilir.

Artık oyuncularımızı daha iyi motive etmemiz lazım. Görevdeki teknik adamımızı da yıpratmamalıyız. Oyuncularımızın da ‘Biz eski, güçlü, herkes tarafından beğenilen, futbol adına iyi şeyler yapan bir A Milli Takım hüviyetine nasıl bürünebiliriz’i çalışmaları gerekir. Rakibimiz Azerbaycan çok zayıftı. Tek silahı olabilecek kontratak hücumu bile iyi yapamadılar. Almanya forması giyen Türk kökenli Mesut Özil Belçika önünde 1 gol attı, 2 asist yaptı. Şimdi milli kahraman. Peki bunları bize yapsaydı, milli hain mi olacaktı? Lütfen milli değerleri, insani değerleri yansıtırken, saygılı olalım ve herkesi kucaklayalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder