Alışveriş - Moda Star olmak saçtan başlar
Paylaş
Star olmak saçtan başlar

Özel formülleri ile göz alıcı ve canlı saçların markası Procsin ve yıldızların fotoğrafçısı Nihat Odabaşı güçlerini birleştirdi

Yepyeni Procsin Saç Bakım Serisi By Nihat Odabaşı ilk kez ve sadece Watsons’larda.

Saçlarının ışıltısıyla yıldız gibi parlamak isteyenler için özel olarak geliştirilen ve ilk kez Watsons müşterileriyle buluşan Procsin Saç Bakım Serisi By Nihat Odabaşı, 4 Ekim 2017, Çarşamba günü Sofa Otel’de düzenlenen özel bir davet ile tanıtıldı.

Ünlü fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı, Watsons Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yanıkoğlu ve Procsin Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çakır’ın katılımları ile düzenlenen toplantıya çok sayıda ünlü davetli katıldı.

Sözkonusu işbirliğinin kendisini çok heyacanlandırdığını söyleyen Nihat Odabaşı, “Benim işimin büyük bir parçası güzellik. Fotoğrafta da klipte de güzellik olmazsa olmazlarımdan biri. Böyle bir kavramla iç içe yaşadığında da daha fazlasını yapmayı istemek kaçınılmaz. Ben de dünyadaki bir çok sanatçı, fotoğrafçı gibi biriktirdiğim tecrübeleri konusunda uzman bir marka olan Procsin ile paylaşıp ürüne dönüştürdüm. Yanınızda olamadığım da bile güzelliğinize ışık katabilmek için. Çok inandığım ve güvendiğim bu projede yer almaktan ve en sevdiğim markalardan biri olan Watsons gibi dünyaca ünlü bir mağaza zincirinde ürünlerimin yer alacak olmasından dolayı çok heyacanlıyım. Daha nice planlarımız var siz ışık sacin diye” dedi.

İlk defa ve sadece Watsons mağazalarında satışa sunulan Procsin Saç Bakım Serisi By Nihat Odabaşı, şampuan, saç kremi ve serum olmak üzere üç farklı üründen oluşuyor. Aktif Karbon, Siyah Sarımsak içeren Procsin Black By Nihat Odabaşı, Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi özleri içeren Procsin Pearl By Nihat Odabaşı saç bakım serileri saçlarınız için daha güçlü ve daha parlak görünüm sunuyor.



Procsin Saç Bakım Serisi by Nihat Odabaşı:

Procsin Pearl Canlandırıcı ve Onarıcı Şampuan
Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi özlerinin güçlü etkisiyle cansız ve yıpranmış saçları canlandırmaya yardımcı olur. Zenginleştirilmiş formül, saç foliküllerinizi harekete geçirir. İçerdiği bioaktif besinler ve botanikler saç kırılmalarını gidermeye, sağlıklı saç oluşumuna yardımcı olur.
Procsin Pearl Canlandırıcı ve Onarıcı Şampuan 250 ML 32,90 TL
  • Procsin Pearl Canlandırıcı ve Onarıcı Saç Kremi
Yoğun formül ve mineral desteği ile saçın bakımının yapılmasına, onarılmasına ve kırıkların azaltılmasına yardımcı olur. Günlük kullanımda saçın daha parlak ve hacimli görünmesine yardımcı olurken, saçtaki elektriklenmeyi de azaltır ve kolay taranmasını sağlar. Özellikle fön öncesi kullanıldığında saçın daha rahat şekil almasına yardımcı olur ve fönün kalıcılığını olumlu etkiler. Banyo sonrası saçlarınıza uygulayabilirsiniz.
Procsin Pearl Canlandırıcı ve Onarıcı Saç Kremi 250 ML 34,90 TL
  • Procsin Pearl Canlandırıcı ve Onarıcı Saç Serumu
Panax Ginseng ve Hindistan Cevizi ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde fön ve benzeri uygulamalar öncesinde özellikle önerilir. Saç tellerinin kırılması ve elektriklenmesinin önüne geçilmesine yardımcı olur. Uzun süreli parlaklık ve yumuşaklık sağlar. Banyo sonrası saçlarınıza uygulayabilirsiniz.
Procsin Pearl Canlandırıcı ve Onarıcı Saç Serumu 100 ML 29,90 TL
  • Procsin Black Şampuan
Yeni saç oluşumunu hızlandırmada, saç derisini beslemede, deride kılcal kan dolaşımını arttırmada, saç dökülmesini engellemede yardımcı olur. Saçın hızlı uzaması için ihtiyaç duyduğu bioaktif besinler ve botanikler ile besleyip nemlendirerek, saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandırmaya yardımcı olur.
Procsin Black Şampuan 250 ML 32,90 TL
  • Procsin Black Dökülmelere Karşı Saç Kremi
Siyah sarımsak özleri ve mineral desteğiyle saçın bakımının yapılmasına, onarılmasına ve kırıkların azaltılmasına yardımcı olur. Nemli saçta krem etkisi gösterir, saçı besler ve kolay taranmasını sağlar. Banyo sonrası saçlarınıza uygulayabilirsiniz.
Procsin Black Saç Kremi 250 ML 34,90 TL
  • Procsin Black Saç Dökülmelerine Karşı Saç Serumu
Saç dökülmelerine karşı etkili bir çözüm olan Procsin Black Saç Serumu, Siyah Sarımsak ile birleştirilmiş özel formül sayesinde saçlara uzun süre etkili parlaklık ve yumuşak bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Banyo sonrası saçlarınıza uygulayabilirsiniz.
Procsin Black Saç Serumu 100 ML 29,90 TL

Haberin Devamı