Spor 'Stadın sadece adı güzel'

'Stadın sadece adı güzel'

Paylaş
'Stadın sadece adı güzel'

Tolga Zengin, eski takımı Trabzonspor'u 2-0 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu

Beşiktaş’ın kalecisi Tolga Zengin, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında eski takımı Trabzonspor’u 2-0 yendikleri karşılaşmanın kendisi ve takımı adına zor geçtiğini söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maç sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tolga, güçlü bir Trabzonspor’a karşı oynadıklarını belirterek, "Bu tarz maçlar her zaman insanın karşısına çıkmıyor. Bizim nasibimizde böyleymiş. Bu maç hem benim için hem de Beşiktaş için zor bir maçtı. Güçlü bir
takıma karşı oynadık. Kazanmamız gereken bir maçtı ve istediğimiz sonucu aldık. Artık önümüzde bir Tromsö maçı var. Trabzonspor’un da FK Kukesi ile maçı var. İnşallah iki takım da avantajlı skorlar alır" diye konuştu.

Tolga, şöyle devam etti: "Kimse benim zil takıp oynamamı beklemesin. Tabii ki bu formaya (Beşiktaş) hizmet ediyorum. Elimden gelen her şeyi yapacağım ve kanımın son damlasına kadar da mücadele edeceğim. Nasıl Trabzonspor’a hizmet ettiysem Beşiktaş’a da aynı şekilde hizmet edeceğim. Bu bir saygıdır. 17 senenin vermiş olduğu bir vefadır. Böyle olması gerekiyor. Onlar da benim bir parçam. Ben geldiği takıma karşı kazandığı zaman zil takıp oynayan futbolculardan değilim. Kendi adıma yakışanın bu olduğunu düşünüyorum."

Atatürk Olimpiyat Stadı’nın fiziki şartlarının kötü olduğunu savunan Tolga, "Benim tercihim Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’dır. Burası futbol için yapılan bir stat değil. Adı üzerinde olimpiyat stadı. Rüzgar, ulaşım sıkıntısı var. Tribünler sahaya uzak ve akustik sorunu var. Baktığımızda bir tek başındaki ’Atatürk’ güzel. Başka güzel diyebileceğimiz birşey yok. Sağolsun taraftarlarımız bu geç saatte buraya kadar geldi ve güzel bir ortam oluşturdu. Dezavantajı avantaja çevirdik" şeklinde konuştu.

AA

Haberin Devamı