Spor Sonuna kadar

Sonuna kadar

Paylaş
Sonuna kadar

Fenerbahçe, Beşiktaş’ı yenerek şampiyonluk umudunu son 4 haftaya taşıdı. Sarı-lacivertli oyuncular sözleşmiş gibi derbi zaferinin ardından, “SONUNA KADAR MÜCADELEYE DEVAM, ŞAMPIYON OLACAĞIZ” paylaşımı yaptı.

Şampiyonluk yarışında son 4 haftaya girildi. Fenerbahçe, Beşiktaş’ı yenerek lider Galatasaray ile aradaki 4 puan farkı korudu. Fenerbahçeli oyuncular, “Şampiyonluk artık bizim elimizde değil ama 4’te 4 yapacağız” diyerek 37. haftada Galatasaray’ı deplasmanda yeneceklerini iddia etti. Sarı-lacivertli oyuncular sözleşmiş gibi, “Sonuna kadar mücadeleye devam. Pes etmek yok, şampiyonluğa inanıyoruz” paylaşımı yaptı.

Haberin Devamı

BATSHUAYİ: İNANÇLIYIZ

Derbide Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçiren Michy Batshuayi, “İnanç” paylaşımı yaparken, Djiku “Sonuna kadar” notunu düştü. Fred, “Sonuna kadar mücadeleye devam” derken Osayi de, “Sonuna kadar” demekle yetindi. Ferdi de, “Sonuna kadar. Vazgeçmeden. Pes etmek yok” ifadesini kullandı. Serdar Dursun, “Son düdüğe kadar inanmaya devam. Biz şampiyon olacağız” mesajı paylaştı.

BATSMAN DURMUYOR

Ara transferde gideceği konuşulurken, “Kalacağım ve Fenerbahçe’de şampiyonlukta katkım olacak’ diyen Michy Batshuayi, derbide Beşiktaş filelerini de havalandırdı. Belçikalı yıldız bu sezon çoğu sonradan girdiği 24 karşılaşmada 11 gol, 1 asist ile dediğini de yaptı.

İSMAİL SEZONU KAPATTI

Beşiktaş maçında sakatlanan İsmail Yüksek’in ayak bileği bağında kopma tespit edildi. Milli oyuncunun sezonu kapattığı belirtiliyor. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun 14 Haziran’da Almanya’da yapılacak EURO 2024’de Milli Takım kadrosunda olması için tedavisinin başladığı belirtildi.

Haberin Devamı