Spor Önce gazi sonra asi!

Önce gazi sonra asi!

Paylaş
Önce gazi sonra asi!

Trabzonspor, Gaziantep karşısında ilk devre yokları oynayıp iki farklı geriye düştü. Ancak bordo-mavililer, ikinci yarıda kötü futbola isyan edercesine döktürdü. Onuachu (3) ve Bardhi’nin golleriyle coşan Fırtına, lig üçüncülüğü yarışında yara almaktan kurtuldu.

Trabzonspor, sahasında Gaziantep’i 4-2 yenerek lig üçüncülüğü yarışında hata yapmadı. Konuk ekip, 12. dakikada öne geçti. Soldan Mbakata’nın ortasında Sorescu, arka direkte ağları havalandırdı: 0-1. 21’de Draguş, sol ayağıyla kaleci Uğurcan’ı avladı: 0-2. 51’de Visca’nın asistinde Onuachu, kendisi ve takımı adına gol perdesini açtı: 1-2.

Haberin Devamı

65’te Bardhi, Onuachu’nun asistinde ceza alanı dışından olağanüstü vurdu: 2-2. Golün santrasının ardından kapılan topla gelişen atakta Onuachu, 66’da takımını öne geçirdi: 3-2. 68’de Onuachu, bir kez daha sahne aldı: 4-2. Oyunu rölantiye alıp avantajını koruyan Trabzonspor, galibiyete uzanan taraf oldu.

ARİF İLK KEZ

Bordo-mavililerde Eren, cezası nedeniyle dün yoktu. Abdullah Avcı, sol bekte Arif’e forma verdi. 20 yaşındaki futbolcu, bu sezon ilk kez 11’de şans buldu. Bu arada Trabzonspor, Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ısınmaya fotoğrafının basılı olduğu siyah tişört ile çıkarak andı.

18 DAKİKADA HAT-TRİCK

Ligde 15 maç sonra ilk 11’de forma giyen Onuachu, adeta şov yaptı. 50. dakikada ağları havalandırıp 3.5 ay sonra gol sevinci yaşayan Nijeryalı forvet, 66 ve 68’de de fileleri sarsıp 18 dakikada hat-trick yaptı.

Haberin Devamı

KABUL ETMEDİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ikinci yarıdaki performans için oyuncularını kutladı. Deneyimli hoca, “İlk yarıda hiçbir şeyi doğru yapamadık. Ama bu durumu kabul etmedik. İkinci devrede gerçek kimliğimize büründük. Bizim hala iki hedefimiz var. Ligi üçüncü bitirmek ve Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz” dedi.