Spor Kartal'da derbi alarmı

Kartal'da derbi alarmı

Paylaş
Kartal'da derbi alarmı

Beşiktaş’ta gözler cumartesi günü Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk maçında Ankaragücü’yle golsüz berabere kalan siyah-beyazlılarda oynanan futbol vasatın altında kaldı. Futbol koordinatörü Samet Aybaba, derbi öncesi kötü oyunun tekrarlanmaması adına teknik sorumlu Serdar Topraktepe’yle görüştü. Topraktepe, Fenerbahçe maçının daha farklı olacağını belirtip dev karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi. Topraktepe, yardımcılarıyla Fenerbahçe analizlerine başlarken futbolcularına sarı-lacivertlilerin eksik yönleriyle ilgili bilgiler verdi.

Haberin Devamı

SEMİH SEVİNCİ

Kartal, Fenerbahçe derbisinde golcüsü Semih Kılıçsoy’a kavuşacak. Sakatlığını tamamen atlatan genç forvet, Kadıköy’de siyah-beyazlıların gol umudu olacak. Bu sezon tüm kulvarlarda 29 maça çıkıp 1709 dakika süre alan 18 yaşındaki futbolcu, 11 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi.

SOLA MASUAKU SAĞA ONUR

Siyah-beyazlıların Fenerbahçe maçının 11’i şekillendi. Arthur Masuaku, yeniden 11’e girip son haftalarda yaşanan sol bek krizine son verecek. Sağ bekte kart cezalısı olan Svensson’un yerine ise Onur Bulut oynayacak.

UMUT-CENK’E GÜLE GÜLE

Ankaragücü deplasmanında şans bulan Umut Meraş ve Cenk Tosun, kredilerini tüketti. Hiçbir varlık gösteremeyen iki futbolcuyla sezon sonunda yollar ayrılacak. 59 maçta görev alan Umut, 3214 dakika süre aldı ve sadece 2 asist yapabildi. Cenk ise 19 Şubat’taki Konyaspor maçının ardından yokları oynadı ve gol atamadı.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR BÜYÜK DEĞER

Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Aurelien Chedjou, Fransız basınına konuştu. Chedjou, “Aboubakar, Kamerun için hücumun temel direği olmaya devam ediyor. Gerilemiş gibi görünse de dışarıda bırakılmaması gereken bir oyuncu. Aboubakar, hala çok büyük bir değer” dedi