Spor Hatay'a destek çağrısı

Hatay'a destek çağrısı

Paylaş
Hatay'a destek çağrısı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 23 Nisan dolayısıyla gittiği deprem bölgesi Hatay’da tüm kulüplere, “Bölgenin maddi, manevi ihtiyaçlarına kayıtsız kalmayın” çağrısı yaptı.

Başkan Özbek kalıcı konut için TOKİ ile anlaştıklarını, 100 konut yaptırdıklarını ekleyip, “Bugün 23 Nisan. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir bayram. Bölge insanının en çok ihtiyacı olan şey manevi bağlılıktır. Bu sıcaklığı onlara hissettirmek için buraya geldik” diye konuştu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUĞUNUZU TEBRİK EDERİM

Hatay’da çarşıyı gezen Dursun Özbek ile bir esnafın diyaloğu dikkat çekti. Bir vatandaş, “Bir Fenerbahçeli olarak hayırlı olsun şampiyonluğunuz” dedi. Özbek de “Teşekkür ederim” yanıtını verdi.

REKORLAR KIRA KIRA

14 maçtır kazanan Galatasaray, 3 puanlık sistemde 1987-88 döneminde 38 haftada 90 puana ulaşmıştı. Bu sezon ise aynı hedefe 33 maçta ulaştı. Artık alınacak her puan rekoru geliştirecek. Okan Buruk 2.72 puan ortalamasıyla en başarılı teknik direktör konumuna yükseldi. Icardi, 27 gol, 10 asistle kariyer rekoru kırdı. Muslera ligde 16 maçta gol yemedi. Kerem Aktürkoğlu 15, Abdülkerim 7 golle kariyer rekoru kırdı.

ŞAMPİYONLUK ATEŞİ YANDI

Fenerbahçe’nin Sivas’ta 2-2 berabere kalmasından sonra rakibiyle puan farkını 4’e çıkaran Galatasaray’da şampiyonluk heyecanı tavan yaptı. Cim Bom kalan 5 maçın 4’ünü kazandığı takdirde üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşacak. Taraftarlar özellikle Fenerbahçe maçı için seferber olacak.

Haberin Devamı