Spor Nuno Andre iddialı!

Nuno Andre iddialı!

Paylaş
Nuno Andre iddialı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'un, Portekiz'in Sporting Braga Kulübünden transfer ettiği defans oyuncusu Nuno Andre, iyi futbolculardan kurulu iddialı bir takım olduklarını belirterek, "Futbolseverler, bizi izlemekten keyif alacak" dedi.

Bayram tatilinin ardından sezon hazırlıklarının ikinci bölümüne kulüp tesislerinde başlayan kırmızı-beyazlılar, sabah idmanını yaptı. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan Balıkesirspor, tesislere gelen taraftarlardan büyük destek görüyor. Taraftarlar, yeni transferler Sercan Yıldırım, Nuno Andre, Vargas, Alanzinho ve diğer oyuncularla fotoğraflar çektiriyor.

Türkiye’den başka kulüplerin de transfer listelerinde olmasına rağmen Balıkesirspor’u tercih eden Nuno Andre, gazetecilere yaptığı açıklamada, takım arkadaşlarıyla uyum sorununu hemen aşıp iyi bir arkadaşlık ortamı oluşturduklarını söyledi.

İddialı bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirten Nuno Andre, "İyi futbolculardan kurulu iddialı bir takım olduk. Futbolseverler, bizi izlemekten keyif alacak. Hazırlık maçları ve kamp çalışmalarıyla kalan bir ayı iyi değerlendirip lige güzel başlamak ve öyle devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı