Spor ''Lideri yendik''

''Lideri yendik''

Paylaş
''Lideri yendik''

Alanyaspor Sportif Direktörü Savut: "Lideri (Samsunspor) ve yenilgisi olmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yendik ve yukarıyı biraz şekillendirdik"

Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, PTT 1. Lig’de üst üste elde ettikleri galibiyetlerle iyi bir seri yakaladıklarını söyledi. Savut, takımın Kestel Stadı’ndaki antrenmanında yaptığı açıklamada, ligde çıktıkları son 5 maçı kazandıklarını vurgulayarak, "Lideri (Samsunspor) ve yenilgisi olmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yendik ve yukarıyı biraz şekillendirdik. Lige daha da heyecan kattık ama bu heyecanın içinde olmak çok daha keyif verici" diye konuştu.

Takım olarak iyi bir dönemden geçtiklerini ifade eden Savut, ligin 13. haftasında Kardemir Karabükspor’la yapacakları maça da değinerek, "Rakibimiz iyi futbol oynayan ve iyi oyunculara sahip bir takım. İç sahada oynayacağımız maçın avantajını kullanmak istiyoruz. Tabii ki amaç bu maçı da kazanmak ve bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu maçtan da yüzümüzün akıyla çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan turuncu-yeşilli ekip, 28 Kasım Cumartesi günü Karabük temsilcisiyle yapacağı maçın hazırlıklıklarını, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki antrenmanla sürdürdü.

AA

Haberin Devamı