Spor Dostluğa gölge düşmeyecek

Dostluğa gölge düşmeyecek

Paylaş
Dostluğa gölge düşmeyecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yarın karşılaşacakları Beşiktaş maçına dikkat çekti, “Kazanmak istiyoruz. Centilmence oynayacağız, aşırı sevinç gösterisi ve rakibi rencide edecek davranışlarda bulunmayacağız” diyerek oyuncularını uyardı.

Sivas beraberliği ile şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe, “Olmak ya da olmamak” maçında yarın Beşiktaş’ı ağırlayacak. Yöneticiler ve teknik heyet futbolcuların morallerini yükseltmeye çalışırken teknik direktör İsmail Kartal da dersine çalışıyor. Beşiktaş’ı analiz eden Kartal, takımın tecrübeli isimlerini de uyardı. İrfan Can Kahveci, Ferdi, Dzeko ve Tadic başta olmak üzere oyuncularla görüşmeler yapan Kartal, “İyi futbolla kazanmalıyız. Centilmence bir maç olmalı. Rakibi rencide edecek, aşırı sevinçlerden de kaçınmalıyız” dedi.

Haberin Devamı

KESİNLİKLE 3 PUAN İSTİYORUM

Galatasaray ile aradaki puan farkının 4 olmasını oyuncularının düşünmemesi gerektiğini söyleyen İsmail Kartal şöyle konuştu: “Bizim hedefimiz 5’te 5 yapmak. Bu arada deplasmanda Galatasaray ile oynayacağımız maça şampiyonluk hedefimizle çıkmak için rakibin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. 37. haftadan sonra birer maç daha olması da umutların bitmediği anlamına geliyor. Sizlerden isteğim hesap yapmadan sadece önümüzdeki Beşiktaş maçına odaklanmanız. Camia bizden bir şahlanış bekliyor. İşte fırsat, Beşiktaş maçında futbol ve sonuç ile şampiyonluğu hak ettiğimizi gösterelim.”

DERBİNİN EN TECRÜBELİ İSMİ FERDİ

Fenerbahçe, yarın Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Sarı- Lacivertli ekibin Beşiktaş’a karşı en tecrübeli ismi 8 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu. Bu sezon 46 maçta görev alan Ferdi, Beşiktaş derbilerinde 2 galibiyet, 3’er beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Bu sezon 46 maçta 3 gol atıp, 5 asist yapan 24 yaşındaki Ferdi, derbi galibiyetiyle şampiyonluk umutlarının süreceğine vurgu yaptı.

Haberin Devamı

HAYAL KIRIKLIĞI LİSTESİ

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük yara alırken, son dakika transferleri de sınıfta kaldı. Kadroya ilk katılan Kent dışında büyük umutlarla alınan Krunic, Bonucci, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü de bekleneni veremedi.

YAPAY ZEKA FENER DEDİ

Google’ın yapay zeka uygulaması Gemini, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe- Beşiktaş derbisini ev sahibi Fenerbahçe’nin 2-1 veya 1-0 kazanacağını tahmin etti.