Magazin Soyman'ın oğlu ile gelini nasıl tanıştı?

Soyman'ın oğlu ile gelini nasıl tanıştı?

Paylaş
Soyman'ın oğlu ile gelini nasıl tanıştı?

Safiye Soyman gelini Gönül Erdoğmuş ile ilgili detaylı açıklamalarda bulundu

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman MS hastası oğlu Harun’u sevgilisi Gönül Erdoğmuş ile Ankara’da evlendirdi. Oğlunun bu aşkla birlikte büyük bir değişim içine girdiğini söyleyen Soyman düğünde gözyaşlarına engel olamazken bu ilişkinin hikayesini VATAN’a şu sözlerle anlattı:

Haberin Devamı

- Bu yaz tatile Akçakoca’ya gitmiştik oradan Zonguldak Ereğli’ye balık yemeye gittik. Gönül’le oğlum arasında bir elektriklenme oldu. Tanıştıktan sonra 2 ay telefonla konuşup, flört ettiler.

- Gönül çok merhametli bir kız. Hasta dayısına 3 yıl bakmış. Komşusu rahatsızlandığında Ereğli’den refaketçi olarak gelir kalırmış. Yani hasta psikolojisini çok iyi bilen bir kızcağız. Harun’u da olduğu gibi kabul etti. Benim Safiye Soymanlığıma gelmedi. Ailesinin de durumları çok iyi muhafazakar insanlar. Fındık bahçeleri var yani kendilerine yetiyorlar.

- Tanışmalarından sonra Harun’da çok değişiklikler oldu. Hayvanlar, çiçekler bile sevgiyle şevkatle büyüyor. Sevgiyle yaklaştığınız zaman açıyor. Zaten Harun bizden sevgiyi görüyor bir de bunun olması başka birşey. Birbirlerine aşık oldular, çok sevdiler. Her ikisinin de ikinci evliliği.

Haberin Devamı

- Umre’de Harun için çok dua etmiştim. Çok iyi vicdanlı, merhametli bir insan. Benim malıma değil çocuğuma gelen, sevebilen herşeyiyle kabul edebilen birisini istedim. Sonunda Allah verdi. İnşallah hep böyle iyi gider. Yüzümüzü kara çıkartmaz.

- Gönül Harun’a ‘Haruncum, hayatım’ diye hitap ediyor. Yanına gidip kafasını omzuna koyması, yastığına başını koyması, yanında olması, elini tutması gözünün içine bakması bana yetiyor. Biz gelinimizden sadece sevgi, şefkat istedik.