Gündem Soyguncudan komik savunma

Soyguncudan komik savunma

Paylaş
Soyguncudan komik savunma

Ümraniye'de soymaya çalıştığı kuyumcuda bulunan bir kişiyi öldüren bir kişiyi de yaraladıktan sonra yakalanan Uğur K. tedavi gördüğü hastanede ifade verdi

Ümraniye Yukarı Dudulu Acısu Caddesi 63 numaradaki Metin Kuyumculukta meydana gelen soygun girişiminde Celal Yılmazer öldürülmüş oğlu Metin Yılmazer ise ağır yaralanmıştı.

Saldırgan Uğur K. ise olaya hemen müdahale eden polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Ayağındaki yara yüzünden hastaneye kaldırılan soyguncu azılı zanlı Uğur K.’nın ifadesi Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından hasta yatağında alındı.

Tedavisi büyük ölçüde tamamlanan Uğur K. polise verdiği ifadesinde "Ben kuyumcuya para bozdurmak için girmiştim. Aramızda tartışma çıktı. Baba oğul bana saldırdılar. Kendimi korudum" dedi.

Gasp Büro Amirliği tarafından soruşturması yapılan olay sırasında zanlıya ait bir motosiklet ise soygun teşebbüsü yapılan kuyumcuya 100 metre yakınında park halinde bulundu.

Motosiklette yapılan incelemede takma saç ve takma sakal bulundu. Zanlının soygunu yaptıktan sonra eşkal değiştirip motokisletiyle kaçmayı planladığı ortaya çıktı.Hastanede tedavi tamamlanan Uğur K.’nın yarın adliyeye götürülmesi bekleniyor.

Ali AKSOYER/DHA