Gündem Soygun parasıyla grup seks

Soygun parasıyla grup seks

Paylaş
Soygun parasıyla grup seks

Ataşehir'de, ameliyat maskesiyle banka soyan Turgay Z, soygundan hemen sonra beş yıldızlı otelde iki kadınla alem yaptığı ortaya çıktı

Ataşehir Küçükbakkalköy’de bulunan bir banka şubesine 21 Şubat 2011 tarihinde ameliyat maskeli ve silahlı olarak gelen bir kişi önce güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek silahını gasp etti.

Ardından gasp ettiği silahla birlikte iki silahı da doğrultup bankadan 13 bin 680 lirayı alarak kaçtı. Olayın ardından harekete geçen Gasp Büro Amirliği Ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine başvururken bankanın güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

İncelemede, soygun anının saniye saniye kameraya yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, ameliyat maskeli bir kişi eli silahlı bankaya giriyor. Güvenlik görevlisine yönelerek silahını gasp ediyor.

Ellerinde iki silah olduğu halde vezneye yöneliyor. Ardından parayı gasp ederek kaçıyor. Görü tanıklarının bu kişinin bir ticari taksiden indiğinin görüldüğü bilgisi üzerine ekipler, sözkonusu taksicinin de ifadesine başvurdu.

ECZANE KAYITLARI İNCELENDİ

Taksici, bu kişinin eczaneden çıkıp aracına bindiğini ve bankadan para çekeceğini söyleyerek kendisini durdurduğunu söyledi. Bunun üzerine taksicinin gösterdiği eczanenin kamera kayıtları da incelendi. Görüntülerde, soyguncunun eczaneden bir maske satın aldığı görüldü.

Bu görüntülerde yüzü açık olan soyguncunun kimliği tespit edildi. Ardından Ataşehir’de düzenlenen operasyonda, 25 yaşındaki Turgay Z.yakalanarak gözaltına alındı.

"BORÇLARIM BİRİKTİ"

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan Turgay Z. Suçunu itiraf ederek soygunu anlattı. Turgay Z. ifadesinde,“Bahçıvanlık ve suculuk yaptım. Bir süredir işsizim. Borçlarım birikti.

Bu yüzden suculuk yaptığım bu mahalleyi bildiğimden burada soygun yapmaya karar verdim. Maskeyi aldıktan sonra kuru sıkı tabancayla bankaya girdim. Bankadakilere hasta olan kızkardeşim için soygun yapmam gerektiğini söyledim. Soygundan sonra kuru sıkı tabancayı çöpe attım.

"TANIDIĞIM İKİ KADINLA OTELE GİTTİM"

Bankaya yakın yerde bir apartmanın çatı katında saklandım. Güvenlik görevlisinden aldığım silahı da çatıya sakladım. Yarım saat geçtikten sonra bir şey olmamış gibi oradan ayrıldım.

Daha önceden tanıdığım iki kadını aradım ve alem yapmak için Kozyatağı’ndaki beş yıldızlı otele gittim. Otele bin 400 lira para verdim. Bir kişiye 6 bin lira borcum vardı onu da verdim. Paranın hepsini bitirdim." dedi.

Bunun üzerine zanlının söylediği otelin kamera kayıtları da incelendi. Görüntülerde, Turgay Z.’nin iki kadınla asansöre bindiği kameralara yansıdı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Turgay Z. Kadıköy Adliyesi’ne sevk edildi. Sevk sırasında basın mensuplarının “Neden soygun yaptınız" şeklindeki soru üzerine Turgay Z., “Sevdiğim için" şeklinde yanıt verdi.

Mehmet AKTARAN/DHA

2