Spor Şota'dan iddialı açıklamalar

Şota'dan iddialı açıklamalar

Paylaş
Şota'dan iddialı açıklamalar

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe deplasmanına galibiyet almak ve güzel bir futbol sergilemek için gideceklerini söyledi

Kayserispor’daki oyuncuları sezon başında futbolu seven ve gelecek bekleyen, arzulu isimlerden oluşturduklarını söyleyen Şota Arveladze, sadece Fenerbahçe maçı için değil, tüm maçlara galibiyet isteyerek başladıklarını söyledi.

Gürcü teknik adam, "Fenerbahçe’nin kadrosu ve son haftalarda aldığı sonuçlar ortada. Kayseri’deki maçın rövanşını almak isteyecekler. Biz de sakat oyuncularımıza , noksanlarımıza karşın, iyi oynayan ve iyi sonuçlar alan bir ekibiz.

Kayseri’de oynanan maçın üstünden çok şeyler geçti. İstanbul’a laf olsun, bir deplasman maçı oynayalım, formalite yerine gelsin diye gitmiyoruz. Bizim her maçtan beklentimiz galibiyettir. Oyuncularımın özverisine, futboldaen beklentilerine güveniyorum" diye konuştu

SAKATLARA ÖMER DE EKLENDİ

Kayserispor’da sakat oyuncular kervanına A2 Milli Takımı’na giden Ömer Şişmanoğlu da eklendi. Sarı kırmızılı takıma milli takımdan sakat olarak dönen ve tedavisi süren Ömer Şişmanoğlu’nun sağ arka adalesindeki sorun nedeniyle Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmayacağı ifade edildi.

Öte yandan, kaleci Souleymanou’nun sağ ayağındaki darbeye bağlı ezilmenin geçtiği, ancak pazartesi günü sarı-lacivertli ekip karşısında kaleyi korumasının zor göründüğü bildirildi.

Oktay ENSARİ/DHA

Haberin Devamı