Magazin Sosyeteyi şıkıdım şıkıdım oynattı

Sosyeteyi şıkıdım şıkıdım oynattı

Paylaş
Sosyeteyi şıkıdım şıkıdım oynattı

Çırağan Sarayı önceki gece görkemli bir baloya tanık oldu. 'Tarkan fanatiği' sosyetikler, yardım amaçlı etkinlikte bol bol dans edip kurtlarını döktü. Tarkan, tüm konukları kendinden geçirdi...

Minik Kalplerle Elele Derneği; yuva ve yerleştirme yurtlarında barınan çocuklar için Çırağan Sarayı'nda yardım balosu düzenledi. Megastar Tarkan'ın ücret almadan sahneye çıktığı gece, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

KIZLAR, GELİN BURAYA!
Tarkan sahneye çıktıktan sonra kendilerini tutamayıp; önce masalarında sonra da salonun arka kısımlarında dans eden sosyetik hanımlar, Tarkan'ın "Kızlar buraya gelin" demesi üzerine bir anda sahnenin önünü doldurdu. Aralarında Arzu Sabancı, Feryal Gülman, Aslı Üstünkaya ve Tansa Mermerci'nin de yer aldığı grup; Tarkan'ın hareketli parçaları eşliğinde coşkuyla dans etti.

BÜTÜN SALON EŞLİK ETTİ
2.5 saat sahnede kalan Tarkan, konserin ilk bölümünde bütün konukları oynattı. İkinci bölümde ise konuklara Türk Sanat Müziği ziyafeti çekti. Konserin finalinde Mika-Der üyelerini sahneye çıkaran Tarkan, onlarla birlikte şarkı söyleyip dans etti. Daha sonra Aşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' adlı eserini seslendiren Tarkan'a bütün salon eşlik etti. Dernek Başkanı Nesrin Ercan ve Mika-Der üyeleri ile sahneyi paylaşan Megastar, "Bundan sonra da derneğinizin bütün etkinliklerinde yer alacağım" dedi.

ÜNLÜLER TAM KADRO ORADAYDI
Minik Kalplerle Elele Derneği Başkanı Nesrin Ercan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen balonun ünlü konukları arasında şu isimler yer aldı: Ömer-Arzu Sabancı, Aslı Üstünkaya, Zafer Kozanoğlu, Çiğdem Hitay, Ali Ağaoğlu-Petek Ertüre, Arzu-Ergun Savgı, Tansa-Can Ekşioğlu, Feryal-Kemal Gülman, Demir-Aslıhan Sabancı, Tülin Şahin, Elif Dürüst, Şirin Yalçın, Heves Ekinci, Serra Tokar...

BALODA 775 BİN TL TOPLANDI
Mika-Der'in balosu, Enbe Orkestrası'nın konseri ile başladı. Açelya Kılıç'ın da iki şarkı seslendirdiği konserin ardından Maya Portakal, mini bir müzayede yönetti. Arzu Efe, Claudia Yılmaz ve Emine Kamışlı'nın Adana'ya 25'er bin TL gönderdiği müzayede şöyle sonuçlandı: Artvin'e Ömer Sabancı'dan, Amasya'ya Berna Çebi'den, Samsun'a Tayfun Çebi'den, Muğla'ya Ali Ağaoğlu'dan, Hatay'a Demir Sabancı'dan 75'er bin TL bağışlandı. Cengiz Çetindoğan ile Hasan ve Mustafa Bayar ise Adana'ya 25'er bin lira yardımda bulundu. Davetiyeleri 500 TL'den satılan geceye, 500 kişi katıldı. Geceden yaklaşık 775 bin TL bağış toplandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

SABAH