Mehmet Coşkundeniz Sosyal medyadan aşk çıkar mı?
HABERİ PAYLAŞ

Sosyal medyadan aşk çıkar mı?

Haberin Devamı

Sosyal medyada başlayan ilişkinin en kötü sonucu tarafların birbirini gördüğünde yaşayacakları hayal kırıklığıdır. Artık insanlar her tür fotoğrafını, videosunu sanal aleme koyuyor ama asıl gerçek karşı karşıya gelindiğinde gözler önüne seriliyor.

SADECE TANIŞMA ORTAMI

Sosyal medyayı sadece bir tanışma ortamı olarak görmekte fayda var. Ayrıca karşınızdakini kafanızda fazla büyütmemeniz gerekiyor. Böylece karşılaştığınızda olası bir hayal kırıklığının etkisini azaltabilirsiniz.

ÇEKİNGENLERE İLAÇ

Sosyal medyanın avantajları da var. Karşı cins karşısında tutuk olanlar, sanal dünyada cesaretlenebiliyor. Bir kadına ya da erkeğe “Merhaba” bile demeye çekinenler, sanal dünyada aşk şiirleri yazabiliyor.

GÜVEN MESELESİ

Sosyal medyada tanışılan birine güvenilir mi? Aranızdaki iletişime bağlı bu. Sizinle sadece internette görüşüyor ve buluşmamak için bahaneler üretiyorsa güvenmeyin. Ya evlidir ya da internette sizin gibi konuştuğu onlarca kişi vardır.

ANORMAL DURUMLAR

Bazen daha görüşmeden “Seni çok seviyorum” deniyor. Hiç buluşmadan evlilik teklif eden bile var. Sizi görmeden evlenme teklif ediyorsa, o daha evliliğin ne olduğunu bilmiyor demektir. Ekranın arkasında yazan ve yazdıklarının kaçta kaçının doğru olduğu bilinmeyen birinin yaptığı evlilik teklifine sadece gülüp geçin.

YAZIŞMAK YETMEZSE

Gün gelir kelimeler tükenir. İşte sosyal medyada yazışmanın sıkıntısı da bu. Bir yerden sonra yazışmak yetmez olur. Giderek seyrekleşir. Bunun altında başka şeyler de aramak mümkün. Sizden sıkılmış, başka birini bulmuş olabilir. İlişkiyi bitirmek istiyor ama bunu söyleyemiyor da olabilir. Sözün özü, sosyal medya üzerinden başlayan ilişki bir süre sonra çıkmaza giriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder