Magazin Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır yoğun bakımda

Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır yoğun bakımda

Paylaş
Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır yoğun bakımda

Kerimcan Durmaz ile birlikte çektiği videolarla popüler olan sosyal medya fenomeni Caner Çalışır'ın yoğun bakıma alındı

Sosyal medya fenomenlerinden olan ve Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı olan Caner Çalışır'ın rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Televizyonda başlayan macerası şu sıralar DJ'lik ile devam eden Caner Çalışır, yoğun bakımda yatıyor.


HASTANEDEN AÇIKLAMA

Çalışır'ın, çoklu organ yetmezliği nedeniyle Gaziosmanpaşa Başarı Hastanesi'ne kaldırıldığı ve sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.





CANER UYANDI, 'ABLAN STAR' YAZDI

Arkadaşını bu kötü gününde bir an olsun yalnız bırakmayan Kerimcan Durmaz’ın son yaptığı paylaşıma bakılacak olursa Caner’in durumu hastaneye ilk getirildiği ana göre daha iyi.

Gözlerini açan ve kendisinden kağıt kalem isteyerek ‘Ablan star’ yazan arkadaşının notunu sosyal medya hesabından paylaşan Kerimcan iyi haberi, “Caner’im kağıt kalem isteyip ablan star yazmış. Dün olduğundan daha iyi. Az önce gördüm çok daha iyiydi. Allah dualarımızı kabul etti. Herkese çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etmeyin, Allah’tan ümit kesilmez. Bizi bırakmayacak inşallah” satırlarıyla vermiş.



Sosyal medya fenomeni Caner kimdir?


Caner: Ben radyo ve televizyonculuk mezunuyum. Vine ilk çıktığında telefonuma yükledim. Arkadaşım Berna Arıcı ile tatile gitmiştik. Sürekli Vine çekelim diyordu. Bende tamam dedim. Birlikte Vine çektik. ‘’Berna saçında kene var topla topla gene var’’ diye bir Vine’dı. Çektiğimiz bu Vine, Okan Bayülgen, Taci Kalkavan gibi sosyal medya fenomenleri tarafından ReVine yapıldı. Ertesi gün uyandığımda Hürriyet gazetesinde çektiğim Vine’ın adını gördüm. Bu ne böyle, bu ne kafalar diye şeyler gördüm. Daha bir çok yerde çektiğimiz Vine’lar haber oldu. Hatta Berna sil lütfen yayınlama demiştim. Ama iyi ki de silmedi. Bizim serüvenimiz ilk o Vine ile başladı...


Haberin Devamı