Sabanur Kıraç Son dakikacılara Sevgililer Günü tavsiyeleri
HABERİ PAYLAŞ

Son dakikacılara Sevgililer Günü tavsiyeleri

Haberin Devamı

İster romantizmin bir simgesi olarak görün isterseniz de kapitalist dünyanın köleliği, bugün Sevgililer Günü! Eğer bir sevgiliniz varsa ve ona henüz bir hediye almadıysanız hizmet ayağınıza geldi. Bu özel günde sevgilinizden tribin Allah’ını yememeniz için size son dakika Sevgililer Günü tavsiyelerini derledim. Ama lütfen okuduğunuz herhangi bir maddeyi birebir uygulamayın. İçine azıcık sizden azıcık ilişkinizden de bir şeyler katın!


1- Teknoloji dostunuzdur


Bütçenize göre teknolojik bir hediyeye aşk katma zamanı. Örneğin bir fotoğraf yazıcısı alıp sevgilinizle çektirdiğiniz en güzel fotoğrafları basın. Bu fotoğrafları evin her köşesine asın. Her birinin arkasına özel bir not eklemeyi de unutmayın. Ya da bir adet aksiyon kamerası edinin. Arabada, bisiklette, su altında ya da yatak odasında her anızın tadını çıkarın. Artık fiyatları bir hayli ucuzlayan mp3 çalarlardan bir tane edinin ve içini size onu hatırlatan şarkılarla tek tek doldurun.


2- Arkadaşlarınızı ve ailenizi çalıştırın


Artık herkesin elinde video çekebilen bir telefon var. Arkadaşlarınıza ve ailenize bir mesaj atın ve hemen sizin için ilişkinizi öven bir video yollamalarını isteyin. Örneğin biri “Ben sizin en çok zor zamanlarda birbirinizin yanında olmasını seviyorum” desin. Bir diğer “En büyük kavgalardan bile güçlenerek çıkmanızla gurur duyuyorum” desin. Ya da “Birbirinize aşkla bakışınıza hayranım” gibi şeyler söylesinler. Bunları arka arkaya sevgilinize izletin ve gecenin kazananı olun...


3- Tatil gelmeden tatil gelsin


Evet yaz tatiline daha çok var. Ama şimdiden yerinizi ayırtırsanız hem yaz daha çabuk gelir hem de daha ucuza gelir! Hemen bir seyahat acentasıyla konuşun ve bu yaz için sevgilinizi heyecanlandıracak bir tatile bütçeniz kısıtlıysa en azından ön kayıt yaptırın. Para sorun değil diyorsanız tatile gitmeyi planladığınız yerin fotoğraflarından bir albüm yapın ve ona geri saymaya başlamasını söyleyen bir not yazın!

4- Sınırsız sinema bileti ve sınırsız sarılma



Artık bazı kaliteli sinema salonları yıllık üyelik paketleri satıyor. Bir kendinize bir sevgilinize bu paketlerden alın ve ona ne tür filme giderseniz gidin hep sarılacağınızı anlatan bir notla hediye edin.

5- Seni çok seviyorum çünkü...



Bir kırtasiyeye girin ve minik bir kara tahta ya da beyaz yazı tahtası satın alın. Bu tahtaya her gün “Seni çok seviyorum çünkü” ile başlayan bir şeyler yazmaya sevgilinize söz verin. Bunu her gün yeni bir neden bularak yapmanız onu çok mutlu edecektir!

6- Asla eskimeyen bir seçenek mum ışığı



Hemen bir süper markete girin ve 50’lik ya da 100’lük küçük mum paketlerinden alın. Evin her köşesini ışıl ışıl mumlarla doldurun. Başka hiçbir ışık yakmayın. Bundan sonra ister kendi pişirdiğiniz yemeği isterseniz de onun sevdiği restorandan getirttiğinizi romantizm eşliğinde yiyin!

7- Birlikte bir hobiye başlamanın tam zamanı



Ona keyif alacağı bir hobi hediye edin. Bu at binme kursu da olabilir yemek pişirme de! Ne olursa olsun birlikte yapabileceğiniz ve sizin değil onun isteyeceği bir şey olmasına özen gösterin!

8- Romantik bir masaja ne dersiniz?



Bütçeniz varsa lüks bir Spa’da mümkünse çift olarak katılabileceğiniz bir masaj paketini tercih edebilirsiniz. Bütçeniz yoksa herhangi bir aktarda bile bulabileceğin masaj yağlarını ve içine ay sonuna kadar sizin sihirli ellerinizde kullanabileceği 10 masaj hakkı olduğunu yazan bir notu paketleyebilirsiniz.

Not: Sevgililer Gününde bunları asla yapmayın 1- Trafikte camınıza uzatılan çiçekleri Sevgililer Günü çiçeği olarak almayın 2- Mutfak robotu, süs eşyası ya da küçük ev aletlerinden uzak durun 3- Ona hediye çeki vermeyin! 4- Para teklif etmeyi ise aklınızdan bile geçirmeyin 5- Aldığınız hediyenin fiyatından bah-set- me-yin!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder