Gündem Soba gazı faciası: 3 ölü

Soba gazı faciası: 3 ölü

Paylaş
Soba gazı faciası: 3 ölü

Kırıkkale'de Sanayi Mahallesi'nde anne-baba ve askere gitmeye hazırlanan 20 yaşındaki oğullları, sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldü

Sanayi Mahallesi Mustafa Keskin Caddesi 1966 Sokak numara 16’da bulunan aynı ailenin oturduğu 3 katlı apartmanın son katında meydana gelen ollayda, binanın alt katlarında oturan Ceylan ailesinin evli çocukları, saat 09.00 olduğu halde üst katta oturan anne ve baba ve kardeşinden ses çıkmaması üzerine kapılarını çaldı.

İçeriden ses gelmeyince kapıyı kırarak içeri girdiğinde de annesi 55 yaşında Emine Ceylan, babası 60 yaşında Hasan Ceylan ve kardeşi 20 yaşındaki Rıza Ceylan’ı yataklarında hareketsiz gördü.

Haber verilmesi üzerine gelen 112 ekipleri, anne Emine Ceylan’ın öldüğünü belirlerken, baba Hasan ve oğlu Rıza Ceylan hemen ambulansla Kırıkkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ancak baba ve oğlu da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hasan Ceylan"la oğlu Rıza Ceylan’ın inşaatlarda işçi olarak çalıştıkları, Rıza Ceylan’ın askere gitmeye hazırlandığı belirtildi. Olay üzerine ailenin diğer çocukları ve komşuları göz yaşlarına boğuldu.

Erhan GÖĞEM/DHA