Spor Sneijder tehlikesi

Sneijder tehlikesi

Paylaş
Sneijder tehlikesi

Hollandalı yıldızın 5-1'lik İspanya zaferindeki performansı, devlerin dikkatinden kaçmadı. Hatta, daha önce Sneijder'i Manchester United için düşünmediğini kaydeden hocası Louis Van Gaal bile bu kararından vazgeçmek üzere

2010 Dünya Kupası'na damga vuran ve ülkesini finale kadar taşımayı başaran Wesley Sneijder, 2014 Dünya Kupası'na da fırtına gibi başladı. Hollanda'nın İspanya'yı 5-1'le devirdiği maçta 2 asist yapan 30 yaşındaki oyuncunun Arjen Robben ve Van Persie ile uyumu kusursuzdu. Onun bu performansı, Avrupa devlerinin de dikkatini çekti. Wesley Sneijder'in turnuvadaki diğer maçları da yakın mercek altına alınacak. Adı Chelsea, Tottenham ve Ajax ile anılan tecrübeli oyuncu için ilginç bir iddia daha ortaya atıldı. Yeni sezonda Manchester United'ın başına geçecek olan Louis Van Gaal, Sneijder'i İngiliz ekibi için düşünmediğini dile getirmişti. Ancak daha Hollanda kampının başladığı ilk gün, öğrencisini bu denli fit gördüğü için çok şaşırdığını belirten Van Gaal'in, İspanya zaferinden sonra fikrini değiştirmeye başladığı öne sürülüyor. United'da forma giyen Van Persie ile Sneijder'in ortaya koyacakları uyumun, Premier Lig'de işlerini kolaylaştırabileceğini düşünen tecrübeli hoca, Brezilya dönüşünde Galatasaray'ın kapısının çalınmasını isteyebilir. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal, her oyuncunun bir ederi olduğunu, iyi teklif gelmesi halinde herkesi satabileceklerini ifade etmişti.

Aysal, '20 milyon Euro' dedi


Wesley Sneijder'e de 20 milyon Euro fiyat biçen Aysal'ın bu beklentisi, Avrupa devleri tarafından karşılanır mı, şimdilik bilinmez. Ancak görünen o ki, Sneijder performansını yükseltmesi durumunda talip sayısını ve dolayısıyla da piyasasını daha da artıracak. İşte Galatasaray taraftarı da bu yüzden ikilime düştü. Bir yandan Sneijder'in performansıyla övünen ve onun daha iyi olmasını isteyen Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan yıldız oyuncunun yuvadan uçma ihtimali nedeniyle tedirgin.

Haberin Devamı