Spor Sneijder: Lider benim

Sneijder: Lider benim

Paylaş
Sneijder: Lider benim

Galatasaraylı Wesley Sneijder, Hollanda A Milli Futbol Takımı'nda kaptan olmamasına karşın liderliğinin sürdüğünü söyledi.

2014 FIFA Dünya Kupası için bulunduğu Brezilya’da 30. yaş gününü kutlayan Sneijder, ülke medyasına geleceği ve milli takımla ilgili değerlendirmede bulundu.

Haberin Devamı

Medya mensuplarına üzerinde 30 yazan doğum günü pastasıyla poz veren başarılı futbolcu, "Kaptan değilim ama yine de liderim" dedi.

Milli takımdaki havanın iyi olduğunu anlatan Sneijder, "Takım ruhu iki sene öncesine göre çok daha iyi. Bunun için elimden geleni yapacağım. Çünkü deneyimlerimden biliyorum, büyük turnuvada bu önemli" diye konuştu.

Geçmişte 30 yaşında futbol oynayanları yaşlı bulduğunu ama şimdi bu düşüncesinin değiştiğini ve futbol hayatına devam edeceğini kaydeden Sneijder, "Dört yıl sonra yeniden görüşürüz" mesajı verdi.

İspanya’ya karşı 13 Haziran Cuma günü milli takımdaki 100. maçına çıkacak Sneijder, bu maçta başarılı bir sonuç almak zorunda olduklarını dile getirdi.

"Mükemmeli gerçekleştirmek zorundayız" diyen Sneijder, İspanya karşısında baskılı ve hızlı oynadıkları takdirde istedikleri sonucu alabileceklerini vurguladı.

Haberin Devamı

Turnuvadaki ilk maçını İspanya ile oynayacak Hollanda, 18 Haziran’da Avustralya, 23 Haziran’da ise Şili ile karşılaşacak.