Spor Slimani: Her şey farklı olacak

Slimani: Her şey farklı olacak

Paylaş
Slimani: Her şey farklı olacak

Cezayir Milli Takımı'nın golcü futbolcusu İslam Süleymani, Brezilya'nın evsahipliğinde devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası ikinci turda Almanya karşısında farklı bir oyunla sahaya çıkacaklarını söyledi.

Süleymani, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Haziran Pazartesi günü yapacakları Almanya maçına hazır olduklarını belirterek, "Maçta iyi bir sonuç elde etmek için sahaya çıkacağız. Almanya maçındaki hesaplar, ikinci tura yükselmişken Belçika maçındaki gibi olmayacak" dedi.

Haberin Devamı

Cezayir Milli Takımı’nın elinden gelen performansı sergilediğini ifade eden Süleymani, taraftarların destekleri sayesinde ikinci tur başarısını gösterdiklerini ve destekçilerine yeni bir sevinç yaşatmak istediklerini belirtti.

FIFA Dünya Kupası’nda Cezayir’in takım olarak başarı göstermesinin öncelikli hedefleri olduğunu dile getiren Süleymani, kişisel rekabetler ya da gol krallığı gibi unvanlar peşinde olmadıklarını ifade etti.

Süleymani, maç günü oruç tutma konusuna ilişkin ise "Bu, oyuncuları ilgilendiren bir konu. Her oyuncu oruç konusunda kendi kararını verecek" diye konuştu.

İlk defa ikinci tura çıkma başarısı gösteren "Çöl Savaşçıları" lakaplı Cezayir Milli Futbol Takımı, daha önce 1982, 1986 ve 2010’daki Dünya Kupası’nda mücadele etmişti.

Haberin Devamı

AA