Yaşam Skoda Superb Combi Auto Show'da

Skoda Superb Combi Auto Show'da

Paylaş
Skoda Superb Combi Auto Show'da

Otomobil dünyasının kalbinin atacağı 13. Uluslararası Otomobil Fuarı Auto Show'da ileri teknoloji ile donatılan Skoda Superb Combi, tasarımdaki estetikliği, geniş hacmi ve güvenliği elden bırakmayan donanımlarıyla Türk kullanıcısının beğenisine ilk kez sunulacak.

Skoda, bu yıl 13’ncü kez düzenlenecek olan Uluslararası Otomobil Fuarı Auto Show’da satış rekorları kıran Superb modelinin Station Wagon versiyonu olan Superb Combi’yi Türk kullanıcısının beğenisine sunacak. CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarda ilk kez tanıtılacak olan Superb Combi, teknolojisi, geniş hacmi, tasarımı ve güvenliği ön planda tutan donanımlarıyla ideal bir otomobil olarak öne çıkıyor.

Üst orta segmentte yer alan Superb Combi, Skoda’nın marka kimliğini yansıtan tipik ön ızgara tasarımına sahip ön görünümüyle asil ve zarif bir duruş sergiliyor. Uzun dingil mesafesi ve makul bir eğim oluşturan tavan çizgisi, araca mükemmel bir orantı kazandırırken, yolcu ve bagaj bölmesi ebatlarının da optimum kombinasyonu sağlanıyor. Superb Combi’de bulunan motor seçenekleri Superb’in sedan modelindeki gibi (1.4 TSI 92 kW, 1.8 TSI 118 kW, 2.0 TSI 132 kW ve 3.6 FSI V6 191 kW) ve üç dizel motordan (1.6 TDI CR DPF, 2,0 TDI CR DPF 103 kW ve 2.0 TDI CR DPF 125 kW) oluşuyor. Düşük yakıt tüketimi ve çevre dostu yakıt enjeksiyon sistemi Superb Combi modellerinin hepsinin ortak özelliği olarak dikkat çekiyor.

Skoda’nın en yeni modeli Superb Combi 4.838 mm uzunluğa, 1.817 mm genişliğe ve 1.510 mm yüksekliğe sahip bir otomobil. Bagaj bölmesinin 603 litrelik bir hacminin, arka koltuklar katlandığında 1,835 litreye kadar çıkabilmesi Superb Combi’yi daha da farklı kılıyor. Skoda’nın bu modelinde ilk defa, opsiyonel olarak sunulan elektronik kontrollü bagaj kapağı rahat kullanım olanağı sağlarken aracın alçak yükleme eşiği ve bagaj kapağı üzerine entegre aydınlatma sistemi eşya yüklemek için yenilikçi çözümler sunuyor.

Superb Combi’de opsiyonel olarak elektronik bir sistemle çalışan panoramic sunroof özelliği yer alırken güneş ışığının çok parlak olduğu anlarda cam tavanın elektrikli perde ile kapanması da mümkün oluyor.

Haberin Devamı