Dünya Skandal! Oyuncu Bruno Langley 16 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girmiş!

Skandal! Oyuncu Bruno Langley 16 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girmiş!

Paylaş
Skandal! Oyuncu Bruno Langley 16 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girmiş!

Hollywood'daki cinsel taciz olaylarının ardından bu kez İngiltere ünlü bir ismin skandalıyla gündemde. Ülkenin ünlü oyuncularından Bruno Langley 16 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği ve kıza erotik roman 'Grinin 50 Tonu'nu okuttuğu ortaya çıktı

İngiltere'de 1960 yılından bu yana yayınlanan ve ülkenin en uzun soluklu dizisi olan Coronation Street'in son dönem oyuncularından Bruno Langley 16 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkınca, sıkıntılı günler geçireceğe benziyor.

Oynadığı ünlü diziden bir gece kulübünde iki kadını taciz ettiği için çıkarılan Bruno Langley'nin başı bir kez daha dertte. İsmini açıklamayan 21 yaşındaki genç bir kız, 5 yıl önce 16 yaşındayken ünlü oyuncunun ilk buluşmalarında kendisiyle cinsel birliktelik yaşadığını itiraf etti.



Gazetevatan'ın haberine göre; şu anda 34 yaşına olan aktör 29 yaşındayken reşit olmayan 16 yaşındaki kızla birlikte oldu. Genç kız, Bruno Langley'nin sinemaya gittikleri ilk randevularında kendisine erotik roman 'Grinin 50 Tonu'nu okumasını istediğini anlattı.

"MİDE BULANDIRICI VE UTANÇ VERİCİ"


'O zaman çok genç ve tecrübesizdim' diyen kimliği gizli tutulan genç kız 'Yaşananlardan çok pişmanım. Her şey çok mide bulandırıcı ve utanç vericiydi' diyor.

Daha önce gece kulübünde iki kadını taciz etmekten yargılnanan Bruno Langley, hapis cezası almış ancak mahkeme cezasını 12 ay kamu hizmetine çevirmişti.

Haberin Devamı