Osman Şenher Skandal
HABERİ PAYLAŞ

Almanya mağlubiyetinden sonra ne yalan söyleyeyim dün Azerbaycan’ı farklı yenip tekrar iddiamızı devam ettiririz diye düşünüyordum. Demek ki ben de hayalciyim veya 70 milyon Türk insanı gibi hayal kurmayı seviyorum. Almanya dünya üçüncüsü. Yenilsen de su kaldırır tarafı var. Peki Azerbaycan karşısındaki yenilgiye ne ad koyacağız? Ben rezalet diyorum. Avusturya’dan 3, Almanya’dan 6 yiyen Azerbaycan’a yeniliyorsan, biz futbolun nesini konuşacağız, nesini tartışacağız? Bazı felaketler bağıra bağıra geliyor. İyi temel atılmamış binalar eninde sonunda yıkılmaya mahkumdur. Fatih Terim istifa etti veya ettirildi. Peki Oğuz Çetin’in Fatih Terim’le beraber istifa edip A Milli Takım’dan ayrılması gerekmez miydi?

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Terim gitti, Çetin kaldı. Hem de Çetin bugün teknik direktör Guus Hiddink’in bile üstünde tek seçici gibi. Konumu böyle olmasa Fenerbahçe’de forma giyemeyen Özer, sakatlığı yeni geçen Hakan Balta, Beşiktaş’ta yedek kalan Nihat, Stoke City’de forma şansı bulamayan Tuncay rahat rahat Ay-Yıldızlı formayı giyebilir mi? Beyin takımı, Hiddink’i bitirdi.

Bu şartlar altında ben olsam Hiddink’i tamamen gönderirim. Oğuz Çetin bu işi götürür! Milli heyecan denen bir duygu vardır. Ay-Yıldızlı formayı insanlar gördüğü zaman duygulanır. Benim üzüntüm A Milli Takım’da neler oluyor, duygular bir kenara konmuş. Volkan Şen, Mehmet Topal gibi futbolcular neden kadroya alınmıyor. Bir sürü tartışılacak konu var. Bunların cevabını biz değil, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener verecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder