Spor Sivasspor gol yemeye alıştı

Sivasspor gol yemeye alıştı

Paylaş
Sivasspor gol yemeye alıştı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, ligde geçen sezon ile birlikte çıktığı son 18 maçta da kalesinde gol gördü

En son geçen sezonun 22. haftasında teknik direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde çıktığı ve 1-0 kazandığı Manisaspor maçında sahadan gol yemeden ayrılan Sivasspor, bu karşılaşmanın ardından Ertuğral ve Mesut Bakkal dönemlerinde çıktığı 18 maçta kalesini gole kapatamadı.

Manisaspor maçının ardından Ertuğral yönetiminde sırasıyla deplasmanda Bursaspor’a 3-0, iç sahada İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 1-0, dış sahada Antalyaspor’a 3-0 ve evinde Gençlerbirliği’ne 2-0 yenilen Sivasspor, Ertuğral’dan takımı devralan Mesut Bakkal yönetiminde ligde çıktığı tüm maçlarda kalesindeki gollere engel olamadı.

BAKKAL DÖNEMİNDE 14 MAÇTA 27 GOL

Sivasspor’u geçen sezonun 27. haftasından itibaren çalıştıran teknik direktör Mesut Bakkal, geçen sezon ile birlikte kırmızı-beyazlı ekibin başında toplam 14 lig maçına çıktı.

Bu 14 maçta 1 galibiyet, 10 beraberlik, 3 yenilgi alan Bakkal’ın ekibi, bu 14 maçın tamamında kalesinde gol gördü. Bu 14 maçta rakip filelere 18 gol atan Bakkal yönetimindeki Sivasspor, kalesinde ise 27 gole engel olamadı.

Bakkal’ın ekibi, geride kalan 14 karşılaşmada maç başına 2 gol yeme ve 1,2 gol atma ortalamasıyla oynadı. Geçen sezon Bakkal yönetiminde çıktığı 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, tüm maçlardan beraberlikle ayrılmıştı.

Geçen sezon Gaziantepspor, Kayserispor ve Beşiktaş ile 2-2, Galatasaray, Kasımpaşa ve Eskişehirspor ile 1-1, Ankaragücü ile ise 3-3 berabere kalan Bakkal yönetimindeki Sivasspor, ayrıca Ankaraspor ile oynayacağı maçı rakibinin küme düşürülmesi nedeniyle hükmen 3-0 kazanmıştı.

EN FARKLI YENİLGİSİ 6-1’LİK SKORLA TRABZONSPOR’A

Ligdeki tek galibiyetini bu sezon Galatasaray’a karşı evinde 2-1’lik skorla elde eden Bakkal yönetimindeki Sivasspor, en farklı yenilgisini ise yine bu sezon Trabzonspor’a karşı deplasmanda 6-1’lik skorla aldı.

Trabzonspor karşında aldığı 6-1’lik yenilginin yanı sıra Manisaspor’a deplasmanda 3-0, Bursaspor’a ise iç sahada 2-0 mağlup olan Sivasspor, Medical Park Antalyaspor, Eskişehirspor ve Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı.

Teknik direktör Mesut Bakkal, geçen sezon kritik bir dönemde temsil aldığı Sivasspor’un ligde kalmasını sağlamıştı. Mesut Bakkal’ın ekibi, bu sezon 7. hafta sonunda 6 puanla, aynı puana sahip Bucaspor, Manisaspor ve Konyaspor’un averajla gerisinde 16. sırada yer alıyor

Haberin Devamı