Türkiye (Son Dakika) Sır ölüm!

Sır ölüm!

Paylaş
Sır ölüm!

Düzce'de iki gündür kayıp olan Meftun Demirkol (23) ile kız arkadaşı Selda Keleş'in (19), arazide tüfekle vurulmuş cesetleri bulundu. Gençlerin intihar mı ettikleri, cinayete mi kurban gittikleri araştırılıyor

Bu sabah, Çerkez Taşköprü Köyü'nde Melen Çayı yanında hayvanlarını otlatan bir kişi yerde iki kişinin cesedini görerek, jandarmayı aradı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri tüfekle vurularak ölen kızla erkeğin iki gündür kayıp olan Meftun Demirkol ile Selda Keleş olduğunu belirledi. Jandarma ekipleri cesetlerin yanında bulunan av tüfeğine incelenmek üzere el koydu. Gençlerin olay yerine gelen aileleri sinir krizleri geçirdi. Yapılan incelemelerin ardından iki gencin cesedi Düzce Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?

Haberin devamı için ikinci sayfaya geçiniz

AİLESİ ARKADAŞLIKLARINA KARŞI ÇIKMIŞ

Meftun Demirkol ile kız arkadaşı Selda Keleş’in cesetlerinin bulunmasının ardından araştırmalar devam ederken, intihar ihtimali üzerinde duruluyor. İnşaat işçisi Meftun Demirkol’un bir süredir Selda Keleş ile arkadaş olduğu; ancak ailesinin Selda Keleş’i Meftun Demirkol ile görüşmemesi konusunda uyardığı öğrenildi.

Meftun Demirkol ile Selda Keleş’in birlikte olmalarına karşı çıkılması nedeniyle tüfekle intihar ettikleri üzerinde durulurken, cinayet ihtimali de araştırılıyor.

Cesetlerin otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirildi.

DHA

2

Haberin Devamı