Gündem Sınırı aşan mermi yine bir sivili vurdu

Sınırı aşan mermi yine bir sivili vurdu

Paylaş
Sınırı aşan mermi yine bir sivili vurdu

Sabah saatlerinde Rasulayn'da başlayan çatışmalar nedeniyle Ceylanpınar ilçesinde, Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinde oturan Ahmet Seyar, Suriye tarafından gelen kurşunla göğüs bölgesinden yaralandı

Suriye'nin Rasulayn ilçesinde geçen 16 Temmuz’da, El Nusra Cephesi ile PYD güçleri arasında çatışma çıktı.

Haberin Devamı

Ramazan bayramından itibaren sessizliğin hakim olduğu ve zaman zaman silah seslerinin duyulduğu Rasulayn’da, gece geç saatlerden itibaren yeniden silah ve patlama sesleri duyulmaya başlandı.

'SINIRA YAKLAŞMAYIN'

Rasulayn’da aralıklarla çatışmaların sürmesinin ardından güvenlik güçleri sınır hattında önlemlerini artırırken, belediye hoparlörlerinden de vatandaşlara sınıra yaklaşmamaları yönünde uyarı anonsları yapıldı.

Ancak yine de Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinde oturan 32 yaşındaki Ahmet Seyar, Suriye tarafından gelen kurşunla göğüs bölgesinden yaralandı. Kanlar içerisinde kalan Seyar, çağrılan ambulansla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

4 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

16 Temmuz'da başlayan çatışmalarda Ceylanpınar'da bugüne kadar 17 yaşındaki Mahsun Ertuğrul, 16 yaşındaki Mehmet Gündüz, 44 yaşındaki Şükrü Kahraman ve 43 Ramazan Zeybel'in de Suriye tarafından gelen mermiler nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

>>>SURİYE'DEN GELEN MERMİ GÖĞSÜNE SAPLANDI

DHA