Kültür - Sanat Sinemaya ‘Aile Arasında’ damgası: 10 günde 1,5 milyon izleyici!
Paylaş
Sinemaya ‘Aile Arasında’ damgası: 10 günde 1,5 milyon izleyici!

Demet Evgar ve Engin Günaydın'ın başrollerini paylaştığı Aile Arasında, hafta sonu 591 bin 484 izlenerek, 10 günde bir milyon 547 bin 194 izleyiciye ulaştı

Sinemanın altın yılı olan ve izleyici rekoru kırılan 2017’ye yerli filmler damga vurmayı sürdürüyor.

Box Office Türkiye’nin ilk altı sırasında yerli filmlerin yer aldığı hafta sonunda, yaklaşık bir milyon 440 bin seyirci salonlardaki yerini aldı. Bu miktar, tüm zamanların en iyi sekizinci, Aralık ayları içerisinde ise en iyi ikinci hafta sonu toplam seyirci sayısı olarak kayıtlara geçti.

8 – 10 Aralık hafta sonu 2017 yılı içerisinde ise, yılın en çok seyirci çeken üçüncü hafta sonu oldu.

AİLE ARASINDA FİLM FRAGMANI


AİLE ARASINDA’YA BÜYÜK İLGİ

Hafta sonu toplam gişe başarısının baş mimarı Aile Arasında oldu. İlk hafta sonunda 504 bin 024 seyirciye ulaşan film, ikinci hafta sonunda yüzde 17,4 kadar bir artış sağlayarak 591 bin 484 seyirci tarafından izlendi. Toplamda şimdiden bir milyon 547 bin 194 seyirciyi geride bırakan Aile Arasında, bu yıl içerisinde bu seyirci baremine en hızlı ulaşan üçüncü film oldu.



Aile Arasında Twitter hesabı, sadece 10 günde elde edilen gişe başarısını Demet Evgar ve Ayta Sözeri’nin birlikte söylediği ‘Yanayım Yanayım’ şarkısı ile kutladı…


AYLA FIRTINASI SÜRÜYOR

Vizyondaki yedinci hafta sonunu geride bırakan Ayla ise, seyircisinde çok büyük bir kayıp yaşamayarak altı milyon seyirci sınırını geçebileceğinin sinyallerini verdi. Film hafta sonunda 278 bin 892 seyirci tarafından izlendi ve listede ikinci sırasında yer aldı.

YERLİ YAPIMLAR ÖNDE

Box Office Türkiye’nin üçüncü ve dördüncü sırasında ise haftanın merakla beklenen yeni yapımları yer aldı.

Ezgi Mola’nın başrolünde yer aldığı komedi filmi Maide’nin Altın Günü, açılışını 197 bin 280 seyirciyle yaparken, Özcan Deniz’in gerilim filmi Öteki Taraf, 113 bin 464 seyirciyle dördüncü sırada yer aldı. Vizyondaki yedinci hafta sonunu geride bırakan Yol Arkadaşım ise 79 bin 298 seyirciyle listenin beşinci sırasında kendine yer buldu.



Demet Evgar: Kendimi nereye atacağımı şaşırdım (Aile Arasında)


Aile Arasında'nın galasında neler oldu?

Haberin Devamı