Spor Sinan Avrupa'da başarı istiyor

Sinan Avrupa'da başarı istiyor

Paylaş
Sinan Avrupa'da başarı istiyor

Hollanda'nın Vitesse takımında forma giyen Sinan Kaloğlu, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini, hedefinin kendini kanıtlamak olduğunu söyledi

Sinan Kaloğlu, Hollanda liginde ilk yarının bitiminin ardından ailesini ziyaret etmek için İzmir’e geldiğini belirtti.

Vitesse takımında sezona iyi başlamasına rağmen, ligin ilk yarısında bazı şeylerin isteği gibi gitmediğini, bu nedenle bazı sorunlar yaşadığını ifade eden Sinan Kaloğlu, "Özellikle hoca ile aramızda kişisel bir sorun olmamasına karşın kopukluk oldu. Bu da ister istemez bana kötü bir ilk yarı yaşattı" dedi.

Kaloğlu, geçen hafta Vitesse Kulübü yöneticileri ve teknik direktör ile toplantıda bir araya geldiklerini dile getirerek, şunları söyledi: "Bu toplantıyı ben istedim. Toplantıda, yöneticilerimiz benden memnun olduklarını ve hocanın da bana fazlasıyla güvendiğini, ligin ikinci yarısında beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.

Şu an için Türkiye’ye dönüş gibi bir düşüncem yok. Futbol yaşamımı daha uzun seneler Avrupa’da sürdürüp kendimi kanıtlamayı hedefliyorum. Burada daha yapacak çok işim var."

"BURSASPOR’DAKİ GÜNLERİMİ UNUTAMADIM"

Sinan Kaloğlu, son olarak Türkiye’de formasını giydiği Bursaspor’daki günlerini unutamadığını, Hollanda’da bile sürekli yeşil-beyazlı takımı takip ettiğini vurguladı.

Bursaspor forması giyerken yeşil-beyazlı taraftarların kendisine "Bursalı Sinan" lakabını taktıklarını ve bununla gurur duyduğunu anlatan Sinan Kaloğlu, gelecek yıllarda Türkiye’ye dönmesi halinde ilk tercihinin Bursaspor olacağını bildirdi.

Haberin Devamı