Cem Kerpiççiler Şikayeti bırakın, Futbolique'e bakın!
HABERİ PAYLAŞ

Şikayeti bırakın, Futbolique'e bakın!

Haberin Devamı

Türk edebiyatının en mühim kalemlerinden Kemal Tahir'in Türk sinemasının unutulmaz senaristlerinden rahmetli Ayşe Şasa'ya verdiği bu öğüdü hiç aklımdan çıkarmam. Ki yazdığım birçok metinde de kullandığım olmuştur "Maskaralık yaptığın sürece seni alkışlarlar, ciddi bir şey yaptığında kimse suratına bakmaz, yolunu ona göre seç."

Bu memlekette spor medyasındaki vasatlık ve bunu değiştirmek için çaba harcayan ender organizasyonları görünce aklıma yine işte bu bakış açısı geliyor.

Son dönemde en fazla izlediğim Futbolique'i işte tam da bu nedenle kavga, şiddet, dram değil de yalnızca futbol ile ilgilenenlerle paylaşmak istedim.
Güncel futbol olaylarını farklı bir perspektiften yorumlayan, tarafsız bir futbol sitesi olma niteliği taşıyan Futbolique, Avrupa ve Dünya futbolundaki gelişmeler, futbolcu ve takım değerlendirmeleri ve scouting raporları gibi içeriklerle önemli bir kaynak olarak göze çarpıyor.

Sürekli spor medyasında vasatlıktan bahsedenlere (aralarında ben de varım) önerim Futbolique'e bakmaları. Bu tür tarafsız, herhangi bir ideolojik bagaj taşımayan, yalnızca ve yalnızca oyuna odaklanan yayınların sayısı arttıkça memleketin hikayesi değişecek. Nasıl olur diyenler, merak edenler lütfen birkaç dakikasını ayırıp http://www.futbolique.com/ a baksın. Bir kere baktıklarında her gün en az bir kere göz atacaklarına eminim.

Şikayeti bırakın, Futboliquee bakın

Sıradaki haber yükleniyor...
holder