Cumartesi Postası Şifalı parmaklar

Şifalı parmaklar

Paylaş
Şifalı parmaklar

Jaspal Singh, Hintli bir terapist. 10 yıldır Uzak Doğu'nun mistik öğretileri ile alternatif tıbbı buluşturarak iyileştirici ve gençleştirici masajlarla şifa dağıtıyor. Parmaklarıyla hem iyileştiren hem rahatlatan Singh önümüzdeki haftalarda İstanbul'da

Dünyaca ünlü Hintli terapist Jaspal Singh, Yeni Delhi’de yaşıyor. 38 yaşında. Sahne tasarımcılığı eğitimi almış. Televizyonda haber sunuculuğu, fotoğrafçılık, radyoculuk gibi bir sürü iş yapmış. Çalışırken hobi olarak refleksolojiye ilgi duymaya başlamış. Sonra buna gerçek anlamda inanmış. 10 yıldır da terapist olarak çalışıyor. Şu an dünyanın her yerinden davet alıyor. Gittiği yerlerde onu takip eden müdavimleri var. Türkiye’ye daha önce üç kez gelen Jaspal Singh, 22 Şubat-22 Haziran arasında İstanbul-Kemerburgaz’daki Kemer Golf & Country Club Sesame SPA’da tekrar iş başına geçecek. Jaspal Singh’in İstanbul’da uygulayacağı yöntemleri merak ediyorsanız...

Haberin Devamı

- Klinik ayak refleksoloji: Ayaktaki refleks noktalara çalışma sistemi olan refleksoloji, uluslararası alternatif tıpta iyileştirici uygulama olarak kabul ediliyor. Refleksoloji, derin rahatlama sağlayarak stresin etkilerini azaltıyor, kan dolaşımını harekete geçiriyor, sinirlere rahat bir akış yolu yaratıyor.

- Enerji dengeleyici, iyileştirici yumuşak masaj: Bu tekniğe Singh’in ‘imza masajı’ denilebilir. Bu, stresli ve tıkanmış noktaları açan derin doku masajı. Terapist, bu işlemin ardından, reiki ile tüm vücuda enerji vererek sinir sistemini tedavi ediyor. Bu sayede kendinizi iyi, rahatlamış ve gerçek anlamda gençleşmiş hissediyorsunuz.

- Gençleştirici Hint baş masajı: Gerginliği uzaklaştıran besleyici kafa masajı, göz yorgunluğunu rahatlatıyor ve baş ağrısı gerilimini azaltıyor. Derin sakinleştirici ve rahatlatıcı olması da cabası. Bu masaj, reiki’nin sakinleştirici şifa gücü sayesinde de sizi enerjik ve yeniden canlı kılıyor.

Haberin Devamı

(05.02.2011 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)