Gündem Şiddetli yağmur sonrası Üsküdar

Şiddetli yağmur sonrası Üsküdar

Paylaş
Şiddetli yağmur sonrası Üsküdar

Akşam saatlerinde birden bire bastıran şiddetli yağmur İstanbul'da ulaşımı adeta felç etti. Kentin en işlek noktalarından Üsküdar'da ise şaşırtan kareler objektiflere yansıdı.

İstanbul'un her iki yakasında akşam saatlerinde şiddetli yağış meydana geldi. Birçok merkezi cadde sular altında kaldı. Üsküdar'da ise adeta deniz ve kara birleşti. Yağış sonrası başta Üsküdar olmak üzere kentin bir çok noktasında dikkat çekici görüntüler oluştu.

Haberin Devamı

METEOROLOJİDEN AÇIKLAMA

Meteoroloji’den konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve batı kesimlerinde görülen yağışların bu gece Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye çevreleri, Hatay'ın kıyı kesimleri ile yarın Marmara Bölgesi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Adana ve Osmaniye çevreleri, Hatay, Yozgat'ın güney ve doğusu, Niğde, Sivas, Kayseri ve Çankırı çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Şiddetli yağmur sonrası İstanbul'da ortaya çıkan manzaralar sosyal medyada günün konusu oldu. İşte paylaşım rekoru kıran o kareler..

(Fotoğraf: Bora Elber)

BAĞCILAR'DA DA ŞAŞIRTAN GÖRÜNTÜLER

Haberin Devamı

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Mehmet Akif bulvarı'ndaki rögarlar doldu ve ardından başlayan sağanak yağış sonrası taştı. Ortaya da bu ilginç görüntüler çıktı.