Spor Sharapova'ya dolandırıcılık şoku! Polis soruşturma açtı

Sharapova'ya dolandırıcılık şoku! Polis soruşturma açtı

Paylaş
Sharapova'ya dolandırıcılık şoku! Polis soruşturma açtı

Dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova'nın başı dertten kurtulmuyor. Rus raketin adı son olarak ev dolandırıcılığı yapan bir şebekeye destek olmakla karıştı. Polis konu hakkında soruşturma başlattı

5 Grand Slam Şampiyonu bulunan Sharapova, 2013'te lüks evler satan bir inşaat şirketinin kampanya yüzü oldu. Şirket Sharapova'nın adını kullanarak 10 milyonlarca dolar elde etti. "Sharapova'dan bale" isimli kampanyaya ünlü sporcunun destek verdiği ifade edidi. Lüks dairelerin bulunduğu yerin çevresinde tenis akademilerinin olacağı vaadinde bulunuldu.


POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI


Bir mağdurun avukatı olan Piyush Singh, birçok kişinin bu projeye para yatırdığını dile getirdi. Bhawana Agarwal isimli müvekkilinin 81 bin 678 bin dolar verdiğini dile getiren avukat, Hindistan'da yapılması planlanan bu lüks apartmanların 308 bin dolara satışa çıkarıldığını vurguladı.

3 yıldır bu dolandırıcı şebekesinin peşinden koştuklarını dile getiren avukat, bir zaman sonra telefonlara cevap alamadıklarını ifade etti. Proje de hiçbir zaman hayata geçirilmedi. Polis konu hakkında 18 Kasım Cumartesi günü soruşturma başlattı.

Güzel tenisçi Maria Sharapova, son olarak doping skandalından darbe yedi. Kanında Meldonium isimli yasaklı madde tespit edilen Sharapova, 15 ay kortlardan uzak kaldı. Sharapova geçen ay Tianjin Açık finalinde Aryna Sabalenka'yı yenerek sahalara dönüşünün ardından ilk kupasını kazandı.

(Hürriyet)

Haberin Devamı