Osman Şenher Seyirciye yazık
HABERİ PAYLAŞ

Seyirciye yazık

Dün gece hava zehir gibi soğuk olmasına rağmen Türk Telekom Arena’ya 25 bin taraftar gelmişti. Takımlarını büyük bir coşkuyla desteklediler. Bu insanların beklentileri, sadece takımlarının galip gelmesi değil, futbol olarak da güzel bir şeyler seyretmek. Bilhassa Galatasaraylılar 7 Aralık’ta oynanacak Fenerbahçe derbisi için takımlarını morallendirmek istedi. Tabii bu istekleri kursaklarında kaldı.

[[HAFTAYA]]

Maçın her türlü kahramanı Engin Baytar. Bir gol kaydetti, penaltı öncesinde Baros’a pas verdi, daha sonra gitti kaleciye bir kafa attı, kendini oyundan attırdı. Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak. Gelelim Elmander’e; pozisyon kırmızı kart. Art niyetle rakibin tendonuna basmadı, ama dikkatli olmalıydı.

Haberin Devamı

O da direkt kırmızı kart gördüğü için derbide yok. Bu şartlar altında Sivasspor galibiyeti hiç kimseyi memnun etmedi. Futbol olarak Galatasaray zaten istenileni veremiyor. Düşünün kendi sahasında ilk kornerini 60. dakika kazandı. Var mı böyle bir şey? Fatih Terim inandığım devrimci bir hocadır. Peki böyle bir hocanın Kazım ve Riera’ya nasıl tahammül ettiğini aklım almıyor.

Bu iki futbolcunun da inanın Galatasaray’a en ufak bir katkısı yok. Selçuk tekniği iyi bir futbolcu. Hücumculara gol pası vereceğine rakip atakları karşılamak için kendini öldürüp bitiriyor. Onun da takıma katkısı bu şartlarda olmuyor. Sivasspor’a gelince; Rıza Çalımbay’ın elinde kaliteli bir takım yok. Buna rağmen neredeyse Galatasaray’la başa baş futbol oynadılar. Arena’dan beraberlikle de ayrılabilirlerdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder