Magazin 'Seyirci benim ayağımı tanıyor'

'Seyirci benim ayağımı tanıyor'

Paylaş
'Seyirci benim ayağımı tanıyor'

Şarkıcı Seda Sayan, nasırlı ayağına kına yaktırıp reklamda oynadı. Sayan, 'Dublör kullanamazdım, çünkü ayağım tanınıyor' dedi.

Şarkıcı Seda Sayan, bir ev tekstil markasının reklam kampanyasının yüzü oldu. Banyoda bornozla kamera karşısına geçen Sayan, firmanın teklif ettiği ayak mankenini istemeyince üzerinde nasır bulunan küçük parmağına Hint kınasıyla dövme yaptırdı.

SEDA'NIN EX'İ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Firmayla iki aylık sözleşme imzalayan Sayan, önceki gün yapılan basın toplantısını, üzerine uzandığı yatakta gerçekleştirdi. “Beni yatağa attınız” diyerek gazetecilerle şakalaşan Sayan, “Nasırlı olduğu için pek beğenmediğim ayağımın bir gün reklam filminde ekrana geleceğini hiç düşünmemiştim.

Çocuk yaşlardan beri sahnede olduğum için parmağımda nasır var. Hint kınasıyla nasırı kapattık” diye konuştu. Sayan, gazetecilerin “Çekimlerde başka birinin ayağı kullanılsa olmaz mıydı?” sorusuna ise “Olmaz. Çünkü seyirci benim ayaklarımı tanıyor” diye cevap verdi.

Sanatçının bu sözleri basın mensupları arasında gülüşmelere neden oldu. Öte yandan Sayan’ın koluna yaptırdığı ve son sevgilisi Atilla Altay’- ın adının yazılı olduğu dövmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Sayan’ın dövmesinde ‘Atilla The End’ yazıyor. Aynı dövmeyi Atilla Altay da yaptırdı. Altay’ın dövmesinde de Seda The End’ yazıyor. Çiftin birlikteliği Sayan’ın Onur Şan’dan boşanmasının hemen ardından başlamıştı. Çift, birlikteliklerini mümkün olduğunca gözlerden uzak yaşamaya gayret ediyor.

Seda'ya niye evlenme yasağı getirildi? Sonraki sayfada...

Seda Sayan Ramazan Bayramı'nın ikinci ve üçüncü günü Rock Casino'da sahneye çıktı. Sevenleriyle iki gece buluşan Seda Sayan aşk hayatı hakkında bomba açıklamalar yaptı.

20 Eylül Pazartesi Show TV'de programa başlayacak olan Seda Sayan, son günlerde hakkında çıkan evlendi haberleri ile ilgili sorulara ise "2012'ye kadar evlenmemem gerekiyor. Kanal ile sözleşmem var.

O yüzden evlenmedim. Ama evlenilecek bir adam ile birlikteyim" sözleriyle cevap verdi.

Günün diğer sürpriz gelişmeleri neler? Sonraki sayfada...

Günün diğer sürpriz gelişmeleri:

KİM STRİPTİZ KULÜPTE YAKALANDI?

YARIM MİLYONLUK ARABA ALDI!

SEVİŞME SAHNESİNE SEVGİLİ VETOSU!

AŞKIYLA DÜNYA TURUNDA!

3

Haberin Devamı