Türkiye (Son Dakika) Sevişirken balkondan düşüp öldüler

Sevişirken balkondan düşüp öldüler

Paylaş
Sevişirken balkondan düşüp öldüler

İngiltere'de, penceresinde Türk Bayrağı asılı bir evde düzenlenen parti sırasında balkona çıkan iki genç, burada sevişirken altıncı kattan ölüme uçtu. Evin bir Türk'e mi ait olduğu ya da neden bayrak asıldığına dair bir açıklama henüz yapılmadı

Gençlerin partisi tam bir faciayla son buldu. İngiltere’deki olayda 2 genç bir ev partisinde balkona çıktıktan sonra o anların büyüsüne kapılıp altıncı kattan aşağı düştü. Gençler maalesef kurtarılamadı

19 yaşındaki Anastasia Tutik ile 18 yaşında adının Miguel olduğu öğrenilen gencin balkon macerası ölümle noktalandı.

Londra’da yaşanan faciada koleje kabul edilmelerini kutlayan bir grup genç ev partisi düzenledi. İlerleyen saatlerde balkona çıkarak baş başa kalmak isteyen Anastasia ve Miguel dengelerini kaybederek balkondan aşağı düştü. Apartmanın altından katından yere çakılan gençler olay yerinde hayatını kaybetti.

GÖRGÜ TANIĞI: BALKONDA SEKS YAPMAYA ÇALIŞIYORLARDI

Gençlerin balkondan düşüşüne şahit olan 32 yaşındaki Samson Oguntayo, İngiliz Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, ‘Balkonda seks yapmaya çalışıyorlardı. Delikanlı kızı balkonun parmaklıklarına oturtmuş öpüyordu. Yaptıklarının oldukça tehlikeli olduğunu düşündüm ancak açıkçası kısa süre sonra içeri gireceklerine inanıyordum. Düştüklerini görünce bağırmaktan başka bir şey yapamadım” dedi.

Olayla ilgili bir açıklama yayımlayan Metropolitan Polis teşkilatı dedektifi Helen Millichap, “Yaşananların trajik bir kazadan ibaret olduğuna inanıyoruz” dedi.

EVİN PENCERESİNDE TÜRK BAYRAĞI ASILI


Olayla ilgili ilginç bir ayrıntı da gözden kaçmadı. Kazanın gerçekleştiği düşünülen evin camında bir Türk bayrağı asılıydı. Türk Bayrağı'nın neden orada olduğuna dair henüz bir bilgi bulunamadı.

Haberin Devamı