Türkiye (Son Dakika) Sevgilisinin boğazını kesti

Sevgilisinin boğazını kesti

Paylaş
Sevgilisinin boğazını kesti

Ankara'da 36 yaşındaki Ayhan T, 31 sevgilisi yaşındaki Zeynep Ece'yi, aralarında çıkan tartışma sırasında ekmek bıçağıyla boğazını keserek öldürdü

Olay dün gece Yenimahalle ilçesi Etlik Semti Melekler Sokak’ta meydana geldi. Etimesgut İlçesi’nde bir restoranda aşçı olarak çalışan Ayhan T., aynı işyerinde komi olarak çalışan Zeynep Ece ile yakınlaştı.

İddiaya göre Zeynep Ece, kısa süre önce işten ayrıldı ve aiyesinin evine gitmek yerine aralarında ilişki başlayan Ayhan T.’nin evinde kalmaya başladı.

Yaklaşık bir haftadır birlikte kalan Ayhan T. ile Zeynep Ece arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Ayhan T., ekmek bıçağıyla Zeynep Ece’nin boğazını kesti, ardından da evden çıkıp gitti.

"CESEDİ EVDE, PİŞMANIM"

Bir süre dışarıda gezen Ayhan T., ardından arkadaşlarını arayıp, sevgilisini öldürdüğünü söyledi, ardından da Polis Merkezi’ne giderek, "Sevgilimi öldürdüm, şu an cesedi evde, pişmanım" diyerek güvenlik görevlilerine teslim oldu.

Eve giden polis ekipleri, salonun ortasında Zeynep Ece’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Savcının incelemesinin ardından Zeynep Ece’nin cesedi, Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Gözaltına alınan Ayhan T. ise sorgusunun ardından Adliye’ye sevk edildi.

Fevzi KIZILKOYUN/DHA

Haberin Devamı