Magazin Sevgilisini soyunma kabinine kilitledi

Sevgilisini soyunma kabinine kilitledi

Paylaş
Sevgilisini soyunma kabinine kilitledi

Beşiktaş'lı Guti, sevgilisi ile birlikte çıktığı alışverişte Noella'yı soyunma kabinine kilitledi

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, sevgilisi Noelia Lopez ile İstinye Park'ta alışverişe çıktı. Ünlü futbolcu Beymen'de yeni sezon tişörtleri incelerken, Noelia'nın sürekli ona müdahale ettiği dikkati çekti.

Haberin Devamı

Sevgilisinin, denediği her kıyafete karışması ve eleştirmesinden çok sıkılan futbolcu, ilginç bir yönteme başvurdu. Cavalli marka bir gece elbisesini sevgilisine verip, denemesini isteyen Guti, Noelia'nın soyunma kabine girmesinin ardından kapıyı kilitledi.

Sevgilisinin dışarıya çıkamayacağından emin olan futbolcu, mağazanın satış danışmanlarına dönerek 'Evet şimdi rahatça alışveriş yapabiliriz' dedi.

'KAPIYI AÇIN'

Aceleyle beğendiği tişörtleri ve pantolonları deneyen Guti, hızlı hareketlerle kasaya yönelip hepsini satın aldı. Bu sırada kapının kilitli olduğunu fark eden Noelia, 'Kapıyı açın' diye bağırmaya başladı. Alışverişini tamamlayan ünlü futbolcu, kapıyı açarak sevgilisini kabinden çıkardı.

Haberin Devamı

ANCA BERABER KANCA BERABER

GEÇEN sezon Real Madrid'den, Beşiktaş'a transfer olan Guti, model sevgilisi Noelia Lopez'i de getirmişti. Bir mankenlik ajansıyla anlaşan Lopez kariyerine İstanbul'da devam ediyor. (Akşam)