Magazin Popçu Sevcan'dan sevgilisi Mustafa Erdoğan'a özel konser

Popçu Sevcan'dan sevgilisi Mustafa Erdoğan'a özel konser

Paylaş
Popçu Sevcan'dan sevgilisi Mustafa Erdoğan'a özel konser

Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan yeni sevgilisi popçu Sevcan ile Kilyos’taki Uzunca Restaurant’ta görüntülendi

‘Mecburi İstikamet’ adındaki parçasıyla geçen mayıs ayında müzik dünyasına adım atan Sevcan, Mustafa Erdoğan’ın sevdiği şarkıları söyledi.

Çift gecenin sonunda Mustafa Erdoğan’ın civardaki villasına geçti.



Esra Sönmezer geçen aylarda Mustafa Erdoğan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. İşte o açıklamanın bir kısmı:

"Mustafa Erdoğan’la çay içmeye gittik ama ben elektrik alamadım. Kendisi beni Facebook’tan ekledi. Kendisiyle yemek yiyip görüştük ancak bir elektrik almadım ve mesafe koydum, Mustafa Bey daha sonra yine mesajlar üzerinden birlikte olmayı yemek yemeyi teklif etti. ‘Hayatımda erkek arkadaş istemiyorum’ dedim Mustafa Erdoğan bana ‘Sevgili olalım’ dedi. Ama onun istediği gibi bir sevgililik durumu yaşanmadı. 2017 yılına birlikte girmek istedi, attığı mesajlarla bu konuda çok ısrar etti."

'PEMBİŞİM' DİYORDU

Mustafa Erdoğan’ın kendisine ‘Pembişim’ diye hitap ettiğini söyleyen Esra Sönmezer, üç yıl içinde beş altı kez görüşmüşüzdür ancak bunların hiçbiri başbaşa görüşmeler olmadı açıklamasını yapmıştı.

Mustafa Erdoğan’ın çok ısrarcı olduğunu da söyleyen Esra Sönmezer, yaptığı açıklamalardan sonra Mustafa Erdoğan’ın kendisine mesaj attığını ve ‘Ne yaptın öyle’ dediğini de belirtmişti.


Esra Sönmezer: Mustafa Erdoğan ile yemek yiyip...

Haberin Devamı