Sabanur Kıraç Sevgilinizle yatak odası dışında sevişmeniz gereken 10 farklı yer
HABERİ PAYLAŞ

Sevgilinizle yatak odası dışında sevişmeniz gereken 10 farklı yer

Haberin Devamı

Başlığı “Yatak odası dışında sevişebileceğiniz 10 yer” yerine “Sevişmeniz gereken 10 yer” olarak yazmamın bir sebebi var. Eğer uzun süreli bir ilişki içindeyseniz veya seksten her seferinde biraz daha fazla zevk almak isteyenlerdenseniz sadece yatak odasına tıkılıp kalmamalısınız.

Seks hayatınızı renklendirmek için farklı pozisyonlar kadar farklı mekanları da denemelisiniz. Elbette eğer yeterince cesursanız sevgilinizle her yerde sevişebilirsiniz. Ama unutmayın ki yakalanma korkusu seksten alacağınız zevki iki katına çıkarabileceği gibi gerçekten yakalanırsanız sizi seksten de soğutabilir. O yüzden hem güvenli hem maceracı hem de heyecan verici yerleri denemekte fayda var. Ve mümkünse bunları denemeyi başka bahara bırakmamakta da...


1- Banyoda


Banyonuzun ne kadar küçük ya da büyük olduğunun önemi yok. Bu alanın seks hayatınıza katabileceği çok farklı maceralar olduğu kesin. İster duşta, ister küvette, isterseniz lavabo tezgahında ya da çamaşır makinesinin üzerinde... Tek tek her ihtimali deneyip hangisinin sizi ve partnerinizi daha çok heyecanlandırdığını ve tatmin ettiğini bulması size kalmış.

2- Giyinme odasında


Giyinme odası deyince illa zenginlere hitap ettiğim düşünülmesi. Burada kastım üzerinizi giyindiğiniz yani giyindikten sonra boy aynasında kendinize baktığınız yer. Bu yatak odanızdaki makyaj aynası da olabilir portmantonun önündeki boy aynası da. Yeter ki etrafta sevişirken birbirinizi görebileceğiniz bir ayna olsun! Vücudunuzdaki hataları ya da kusurları görmekten korkmayın. İşin aslı o anın heyecanıyla göreceğiniz tek şey ne kadar seksi göründüğünüz olacak. Ve bu durum sizi de partnerinizi de mutlu sona daha hızlı götürecek!


3- Ev kapısının önünde


Buradaki kastım kapının evin içine bakan kısmının önü elbette! Kapıdan girin ve fazla ilerlemeye gerek duymayın. Ayakkabılarınızı çıkardığınız yerde kıyafetlerinizden de kurtulun ve hemen işe koyulun.


4- Halının üzerinde


Biraz halı yanığı kimseyi öldürmez. Evin herhangi bir odasının herhangi bir yerinde öpüşmeye başlayın ve daha ileri gitmek için etrafta bir yatak ya da koltuk aramayın.

5- Mutfak tezgahında


Her Amerikan filminde olan klişe bir seks sahnesi hayal edin. Bacaklarını sevgilisinin beline dolamış mutfak tezgahı üzerindeki kadını hatırladınız mı? İşte o sahneyi gerçek hayata taşımak için size bir fırsat!


6- Arabada


Mümkünse araba hareket ederken ya da halka açık bir yerde park halindeyken değil tabii. Fırsatını bulursanız ıssız bir yerde arabanın camlarını buğulandırma şansını kaçırmayın. Hem arka koltuğu hem de ön koltuğu ayrı ayrı deneyebileceğinizi de unutmayın!


7- Başkasının evinde


Misafirliğe gittiğinizde yapmamanız gereken bir şeyleri yapmak, ekstra sessiz olmaya çalışmak ve belki de biraz bu yaptığınızdan utanmak yaşadığınız hazzı daha da arttıracaktır. Ev sahiplerinize ayıp olur mu diye düşünmeyin, bilmedikleri şey onları asla gücendirmez!


8- Yemek sandalyesinde


Sandalye üzerinde sevişmek belki de yapabileceğiniz en kolay pozisyon değişikliği olacaktır. Üstelik tek bir sandalyede farklı pek çok pozisyon deneyebileceğinizi de unutmayın. Kucak kucağa oturmayı biraz ileri götürün!


9- Merdivenlerde


Evinizin içinde ya da evinize çıkan merdivenlerde yakalanmama ihtimaliniz varsa mutlaka sevişmeyi deneyimlemelisiniz. Bir dahaki sefere o merdivenlerden çıkarken aklınıza gelen anılar sayesinde eve gitmek için sabırsızlandığınızı göreceksiniz!


10- Koltukta


Belki en barizi ve çoğunuzun onlarca kez yaptığı bir yer ama belki de siz de her sevişmeyi yatak odasına taşıyanlardansınız. Bilemem. Ben yine de hatırlatayım. Televizyon izlerken bir anda sevgilinizin sıcaklığını hissetmeye başlarsanız boşuna yatak odasına kadar yorulmayın!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder