Sabanur Kıraç Sevgilinizin sizi gizli gizli ve duygusal olarak aldattığının 10 işareti
HABERİ PAYLAŞ

Sevgilinizin sizi gizli gizli ve duygusal olarak aldattığının 10 işareti

Haberin Devamı

Henüz sevgilinizin eli başka birinin eline değmemiş olabilir. Sizden başkasına dokunmamış, öpmemiş, onunla sevişmemiş de olabilir. Ama bu aldatılmadığınız anlamına gelmez. Belki de sevgiliniz gizliden gizliye başka biriyle flörtleşiyordur. Belki başka birine karşı bir şeyler hissediyordur. Belki de o kişiye ümit bile veriyordur.

Sizce bu da yeterince aldatma sayılmaz mı? Bence sayılır. Sizce de öyleyse belki de bu aldatmanın işaretlerini merak edersiniz diye derledim. İşte sevgilinizin sizi gizli gizli ve duygusal olarak aldattığının 10 işareti:

1- Gizemli davranıyorsa


Eğer yakınlarda özel bir gününüz yoksa ve sevgiliniz size büyük bir sürpriz parti veya hediye hazırlamıyorsa durup dururken neden gizemli davrandığını merak etmek hakkınız. Sizden telefonunu saklıyor, sosyal medya hesaplarında veya WhatsApp'ta gizli gizli birileriyle yazışıyorsa... Gittiği yerleri, görüştüğü insanları gizliyorsa bu işte bir iş olabilir.

2- Sosyal medyada bireysel ve göndermeler içeren şeyler paylaşıyorsa


Bir zamanlar her sosyal medya paylaşımı ikinizle ilgili olan sevgiliniz artık sadece kendi fotoğraflarını paylaşıyorsa... Bu da yetmez gibi altına birilerine gönderme yapan içerikler yazıyorsa... Ne demek istediğini sorduğunuzda da sizi geçiştiriyorsa en azından ayıp ediyor diyebiliriz. Ama keşke o kadarla da kalsa. Sizi duygusal olarak da aldatmasa...

3- Sosyalleşiyor ama sizi çağırmıyorsa


Sevgiliniz arkadaşlarıyla sıkça program yapıyor ama sizi hiç davet etmiyorsa... Sizinle görünmekten kaçınıyorsa... Ya da daha da kötüsü sizin onu biriyle görmenizden çekiniyorsa fazla söze gerek yok. Olup biteni sorgulamanızın vakti gelmiş demektir.

4- Eve gelmeleri ve / veya buluşmalarınız azaldıysa


Bir türlü sevgilinizi göremediğinizi düşünüyorsanız... Bir zamanlar her günün her saniyesinin birlikte geçridiğiniz sevgiliniz ortalarda yoksa, sizden kaçıyor olabilir. Ya da size ayıracağı zamanı başkasına ayırıyordur. Araştırmakta fayda var.

5- Sizden farklı birinden sürekli bahsediyorsa


Olup olmadık yerde hep aynı kişinin adını geçiriyorsa... Bu kişi bir hemcinsinizse ve onu sürekli savunuyor ve övüyorsa, bu ona karşı bir şeyler hissettiğinden olabilir. Henüz kendi bile farkında değilken başka birine karşı bir şeyler hissetmeye başlamış olabilir.

6- İçinizden bir ses aldatıldığınızı söylüyorsa


Her zaman söylerim. Elinizde hiçbir kanıt olmaması bir şey ifade etmez. Eğer içinizden bir ses bir şeylerin yanlış olduğunu söylüyorsa muhtemelen yanlıştır. Hislerinize her zaman güvenin. Çünkü kalp bazen gözün görmediğini görür ve hisseder!

7- Sizden uzaklaştığını hissediyorsanız


Sevgilinizi yavaş yavaş kaybettiğinizi düşünüyorsanız da dikkatli olmalısınız. Sizden soğumasının bir nedeni olabilir ve bu neden sizi sevgililik tahtından edebilir.

8- Sizin yanınızda mutsuz başkalarıyla mutluysa


Sizinleyken içine kapanık, suratsız hatta ters ama telefon geldiğinde neşeliyse. Başkalarını gördüğünde tüm dertlerini unutup eğlenceli biri haline geliyorsa kalbi yavaş yavaş başkasına kayıyor demek olabilir.

9- Sizinle tartışması değiştiyse


Sizle tartışırken kullandığı cümleler ya da sizi yargılama şeklinde değişiklik hissediyorsanız sebebini merak etmeye başlamalısınız. O lafların ve tarzın bir kaynağı olmalı. Sizinle ilgili konuları konuştuğu ve sizin ve ilişkiniz hakkında akıl aldığı biri var demektir. Kendi tarzı ve kelimeleri dışında kullandığı her şeye dikkat etmelisiniz.

10- Kendi ilişkinizde üçüncü bir kişi gibi hissediyorsanız


İlişkinizde önemli olan iki kişi var. Biri siz diğeri de sevgiliniz. Eğer ilişkinizde sizden başka birinin söz sahibi olduğunu hissediyorsanız... Dışarı çıktığınız zamanlarda hiç baş başa kalamıyorsanız... Hep yanınızda başka biri veya birileri daha oluyorsa bunda bir garip olduğunu kabul etmelisiniz. Özellikle de o kişilerden biri hemcinsinizse ve orada olmasını sevgiliniz istiyorsa!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder