Alışveriş - Moda Sevgililer Günü'ne özel Disney tasarımlı ürünler
Paylaş
Sevgililer Günü'ne özel Disney tasarımlı ürünler

Gratis, eğlenceli Disney tasarımlı Bee Beauty ürünlerini Sevgililer Günü’ne özel olarak satışa sundu. Çoğu kadının sevdiği Minnie ve Mickey Mouse karakterlerinin aşklarını yansıtan tasarımlı Bee Beauty Serisi’nde saç, el ve vücut bakımı için 4 ayrı ürün yer alıyor. Bee Beauty’nin bu özel bakım serisi, Sevgililer Günü’nde hediye alacaklar için ideal bir seçenek olacak

Disney tasarımlı Bee Beauty Sıvı Sabun portakal, şeftali ve orkidenin eşsiz kokularını taşırken ellerin günlük bakımına da destek oluyor.

Bee Beauty 350 ml Disney Sıvı Sabun Satış Fiyatı: 6,90 TL

Turunçgillerin kokusunu sevenler için ideal bir günlük bakım ürünü olan Bee Beauty Disney Vücut Spreyi aynı zamanda eğlenceli tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Bee Beauty 200 ml Disney Vücut Spreyi Satış Fiyatı: 13,90 TL

Bee Beauty Disney Kolay Tarama Spreyi saçın kolayca şekil alıp taranmasını sağlarken, saçların kaybettiği nemin geri kazanılmasına da destek oluyor. Bee Beauty Disney Kolay Tarama Spreyi ayrıca zayıf kalmış saç köklerinin beslenmesini ve saç tellerinin yumuşamasını da sağlayarak bakım yapıyor. Bu sprey ile saçlarda mango ve orkide kokularının esintisi de uzun süre hissediliyor.

Bee Beauty 110 ml Disney Kolay Tarama Spreyi Satış Fiyatı: 7,90 TL

Bee Beauty Disney Serisi’nin vücut bakım ürünleri arasında yer alan vücut losyonu ve kremi içeriğindeki Aloe Vera ve E vitamini sayesinde cildi besliyor. Losyon sprey formu ile daha kolay ve hızlı bir kullanım sunarken, daha yoğun bir bakım için losyon formu öneriliyor. Cildin nem dengesini korumayı sağlayan bu ürün grubu aynı zamanda mango, şeftali ve portakal kokuları ile ferah ve çekici hissetmeyi de sağlıyor.

Bee Beauty 155 ml Disney Vücut Losyonu Spreyi Satış Fiyatı: 7,90 TL
Bee Beauty 200 ml Disney Vücut Losyonu Satış Fiyatı: 8,90 TL

Bee Beauty Disney Serisi’nin bir diğer vücut bakım ürünü de duş jeli. Cildi temizlerken nem dengesini de koruyan bu ürün aynı zamanda tüm seriye hakim olan orkide ve meyve kokularını da taşıyor. Kendine güzel bakmanın ayrıcalığını hissettiren bu ürün duşta bakım için gereken tüm içeriği sunuyor.

Bee Beauty 250 ml Disney Duş Jeli Satış Fiyatı: 6,90 TL

Haberin Devamı