Sabanur Kıraç Sevdiğiniz kişiyi (kıvamında) kıskandırmanın 8 yolu
HABERİ PAYLAŞ

Sevdiğiniz kişiyi (kıvamında) kıskandırmanın 8 yolu

Haberin Devamı

Hepimizin zaman zaman oynadığı tehlikeli bir oyundur kıskandırma oyunu. Kimimiz birazcık ilgi için, kimimiz değerimizi hatırlatmak için, kimimiz de karşı tarafı harekete geçirmek için yapar bunu. Her ne kadar kulağa ergence bir davranış gibi gelse de bazen karşınızdakini uyandırmak için bundan başka yolunuz kalmaz. Eğer siz de böyle bir durumun içindeyseniz sevdiğiniz ya da hoşlandığınız kişiyi abartmadan kıskandırmak istiyorsanız işte size birkaç öneri...


1- Mutlu olduğunuzu görsün


Aslında içinizden yastık ve yorgana sarılıp günlerce yataktan çıkmamak geliyor olsa bile bunu yapmayın. Sanki hiçbir sorun yokmuş, onsuz da hayatınız muhteşemmiş gibi davranın. Şen kahkahalar atın, bolca gülümseyin ve hafif çakır keyifmiş gibi hareket edin. Mutluyken yaydığınız enerji ona etkileyici geleceği gibi ondan bağımsız bu kadar mutlu olmanız da onu kıskandıracaktır.


2- Meşgul olduğunuzu bilsin


Her aradığında sizi aynı yerde bulamayacağını ona hissettirmenin tam zamanı. Sosyal hatta iş hayatınıza bile fazlasıyla zaman ayırın. Evde oturup kafayı onunla bozduğunuz sürece zaten zaman geçmek bilmeyecektir. Ama kendinize bir meşguliyet bulursanız bu sırada onu arayıp sormaya fırsat bulamayacağınız için günün sonunda onda “Allah Allah beni niye hiç aramadı, yoksa unuttu mu” korkusu ve merakı yaratacaktır.


3- Onu (abartmadan) ihmal edin


Buradaki anahtar kelime “abartmadan”. Onunla yaptığınız bir programı unutmuş gibi yapın. Telefonlarına ilk seferinde cevap vermeyin ve hemen geri dönüş yapmayın. Mesajlarını biraz görmezden gelin. Hem nerede ne yaptığınızı merak etsin hem de neden artık onunla eskisi kadar ilgilenmediğinizi. Unutmayın alışmış kudurmuştan beterdir. Ona alıştığı ilgiyi vermediğiniz sürece paniklemesine, sizi kaybetmekten korkmasına neden olursunuz.


4- Sosyal medyayı doğru kullanın


Sakın ha sakın sosyal medyada aşırı paylaşımlarda ona göndermelerde bulunmayın. Hatta eğer çok yoğun bir sosyal medya kullanıcısıysanız bir süre hiç gönderi yayınlamayın. Onun yerine arkadaşlarınızın sizin hakkınızda konuşmasına ya da sizi etiketlemesine izin verin. Bu ona, aslında eğleniyor ama sosyal medyada paylaşacak vakti bulamıyor fikrini versin.


5- Muhteşem görünün


Bence bir insanı unutmanın, kıskandırmanın ya da cezalandırmanın en iyi yolu onsuz da harika bir hayatınız olduğunu ve muhteşem göründüğünüzü hissettirmektir. Kimse birisi mutsuz, paramparça ya da zor durumda görünüyor diye ona aşık olmaz. İçinde kendinizi en iyi hissettiğiniz kıyafetlerinizi giyin, saçınıza, başınıza, kokunuza özen gösterin. Zaten hali hazırda size karşı ufak da bir duygusu varsa bu görünümünüz onu harekete geçirmeye yetecektir.


6- Hafif gizemli davranın


Unutmayın en kuvvetli silahınız “Merak”! Onu bol bol meraklandırın. Niye aramadı, niye açmadı, nereye gitti, kiminle gitti, niye böyle davranıyor... Abartmadan, kıvamında, yani onu aldattığınızı ya da arkasından iş çevirdiğinizi düşünmesini sağlamadan gizemli davranın ve onu çatlatın!


7- Kendinize vakit ayırın


Hep yapmak istediğiniz ve ertelediğinizi bildiği bir şeyi yapın. Cilt bakımına ya da spora gidin. “Bunu ne zamandır yapmıyordu, şimdi neden yaptı ki” sorusunu aklına sokun. En kötü ihtimalle ne yaptığınızı fark etmese bile, yaptığınız şeyin size verdiği mutluluk ve parıltının onu etkilemesini bekleyin.


8- Onsuz program yapın


Sosyalleşin ve onu davet etmeyin! Hem cinslerinizle program yapın ve eğlenin. Ama eğer dışarı çıkmanız mesela bir bara gitmeniz onu sinirlendirecekse bunu yapmayın. Unutmayın amaç onu sinirlendirmek değil kıskandırmak. Onun yerine arkadaşınızın evinde buluşun. Ve çok eğlenin! Ama en önemlisi tüm gece onu asla ve asla aramayın! Bırakın o sizi düşünsün ve arasın!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder